Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. Április 30. 15:20, péntek | Sport
Forrás: Fradi.hu

A Fradi ingyen várja a holnapi idényzáró, Mezőkövesd elleni meccsére a Groupama Arénába a Nemzet Hőseit

A Fradi ingyen várja a holnapi idényzáró, Mezőkövesd elleni meccsére a Groupama Arénába  a Nemzet Hőseit

KÖSZÖNET A NEMZET HŐSEINEK! LEGYENEK A VENDÉGEINK!
Az FTC-Mezőkövesd bajnoki mérkőzésen vendégül látjuk a vírus ellen küzdő hősöket! - olvasható a FTC honlapján.

A Fradi közleménye:

"A Ferencvárosi Torna Club és az FTC stadionjának üzemeltetője, a Sportfive a sorozatban harmadik bajnoki címét idén megszerző Fradi idei utolsó hazai bajnoki mérkőzésén, az FTC-Mezőkövesd bajnokin (2021. május 1., szombat 19.30) vendégül látja a Nemzet Hőseit. A klub azoknak szeretne köszönetet mondani, akik a pandémia alatt – közvetlen veszélynek kitéve magukat, a frontvonalban küzdve - is kiszolgálták az országot. Ők a Nemzet Hősei és most rajtunk a sor, hogy valamit visszaadjunk nekik. Az egészségügyi és rendvédelmi dolgozókat, katonákat, katasztrófavédőket hívjuk meg a Mezőkövesd elleni mérkőzésünkre. A meghívás kizárólag erre az egyetlen találkozóra szól és csak az adott területek hőseire érvényes! A vírus elleni küzdelemben végre odáig ér Magyarország, hogy bár szabályozva, de hosszú idő után ismét lehetnek nézők sporteseményeken!

Kiket várunk:
Egészségügy Hősei
· orvosok, ápolók, mentőtisztek, mentő sofőrök, otthoni betegápolók
· mentésre feljogosított más szervezet tagjai a mentéssel és betegszállítással összefüggésben
· gyógyszerészek, gyógyszerkutatók
· egészségügyi, kórházi intézmények adminisztrációs dolgozói, betegirányítók, kórház-üzemeltetésben közvetlenül résztvevő munkatársak (pl.: takarítók, portások, őrök)
Rendfenntartás Hősei
· katonák, polgári védelmet ellátó személyek, polgárőrök
· rendőrök, határrendészek
· büntetés-végrehajtásban dolgozók
· tűzoltók
· katasztrófavédelmi dolgozók
· felsorolt területek intézményeinek adminisztrációs dolgozói, ügyfélszolgálati dolgozók, az intézmények üzemeltetésében közvetlenül résztvevő munkatársak (pl.: takarítók, portások, őrök)

Nagyon fontos tudni, hogy az akcióban résztvevők létszáma korlátozott, a D3 és D4 szektorokban kívánunk helyet adni a Hősöknek. A védettségi igazolvány és a szurkolói kártya szükséges a belépéshez, azonban akinek nincs még Fradi szurkolói kártyája, annak sem kell aggódnia, mert a kártya kiváltásának díját is átvállalja az FTC és a Sportfive.
Minden Hőst elkísérhet egy 14 éven aluli gyermek, utóbbi belépőjét és kártyakiváltását is a klub állja.

Fontos, hogy kizárólag A típusú kártyával lehetséges majd a belépés. Akinek B-típusú szurkolói kártyája van, azt arra kérjük, váltsa ki az A-típusú szurkolói kártyát is. A kártya kiváltásának a költségét az FTC és a Sportfive minden esetben magára vállalja. Hat éves kor alatti gyermeknek még nem szükséges a szurkolói kártya.
Aki a felsorolt területeken dolgozott és dolgozik a koronavírus-járvány veszélyhelyzet idején, és kedvet érez ahhoz, hogy részt vegyen az FTC-Mezőkövesd bajnoki mérkőzésen, nincs más teendője, mint belépni a meccsjegy.fradi.hu oldalra.
Az első lépés, hogy – kizárólag a megjelölt területen dolgozó - regisztrál a meccsjegy.fradi.hu-n. Adja meg adatait (név, szurkolói kártya száma, munkahelye neve, beosztása, szöveges indoklás). Amennyiben nincs szurkolói kártyája, akkor a meccsjegy.fradi.hu-n előregisztrációra is lesz lehetősége. Ha nincs szurkolói kártyája, mi fizetjük a kiváltás díját és előregisztrálhat is.
Fontos, hogy amennyiben van rá lehetősége, akkor szurkolói kártyáját ne a meccsnapon, hanem már jóval azt megelőzően vegye át. Ha kizárólag meccsnapon tudja azt átvenni, akkor jóval a találkozó kezdete előtt érkezzen meg a Groupama Arénához.

Fontos információ, hogy a Groupama Arénába kizárólag védettségi igazolvánnyal lehet belépni, ez a korlátozás a Nemzet Hőseire is vonatkozik. Kérjük, csak azok jelentkezzenek, akiknek érvényes igazolványuk van, ezt a belépésnél ellenőrizni fogjuk. A védettségi igazolványon is megtalálható, hogy az kizárólag személyazonosságot igazoló fényképes okmánnyal (személyi, vagy jogosítvány, vagy útlevél) együtt érvényes, kérjük, a felsoroltak valamelyikét is hozza magával feltétlenül. A kampány részletei megtalálhatóak afradi.hu/nemzethosei oldalon

Fotó: Fradi.hu

Címkék: akció, fradi, nemzet hősei

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.