Városlista
2022. augusztus 13, szombat - Ipoly

Hírek

2022. Február 18. 14:35, péntek | PR
Forrás: (x)

A hőn vágyott fiatalság – nem mindegy, milyen áron!

A hőn vágyott fiatalság – nem mindegy, milyen áron!

Teljesen természetes dolog, hogy amint elérjük a sokadik X-et életünkben, és tükörbe nézve ez kezd megmutatkozni rajtunk, vagy esetleg érezzük a mindennapi aktivitás közben, gondolkodóba esünk.

Hogyan nyerhetnénk vissza pár évet? Hogyan lehetnék fittebbek, fiatalosabbak? Ilyenkor persze jönnek a ránctalanító krémek, egyes esetekben a botox vagy a plasztikai műtétek. Míg a férfiak sokszor potencianövelő szerek után nyúlnak…

Első az egészség

Véssük jól az eszünkbe: a korosodás bár megviselő lehet, mégse akarjuk mindenáron egy huszonéves életét élni! A különféle természetellenes készítmények és sebészi beavatkozások talán ideig-óráig jó döntésnek tűnnek, de ezeknek szinte mindig meg kell fizetni az árát – és itt nem csak a pénzre gondolunk.

Egy botoxos kezelés talán éveket fiatalít látszólag, de négy hét múltán szörnyülködve nézünk majd a tükörbe, ha esetleg még nyúzottabb lesz a képünk, mint előtte. Sok ránctalanító krém pedig teljesen haszontalan vagy épp komoly mellékhatásokkal jár.

Az egészségünk a legnagyobb kincs, bármilyen közhelyesen is hangzik, ne dőljünk tehát be az ócska marketingfogásoknak. Általában ezek eredményeképp szoktak az emberek különféle megbízhatatlan módszerekhez fordulni, amiknek nincs mindig jó vége.

A fiatalság belülről indul

A külső a belsőnk látható megnyilvánulása. Ez nem csupán gondolkodásmódunkra, de szervezetünkre is igaz. Ha viszont tényleg szeretnénk elősegíteni valamilyen formában „megfiatalodásunkat”, mindig válasszunk természetes készítményeket, amelyek a szervezetünk működését segítik.

Ilyen természetes növényi készítmény például a hatékony fügekaktusz olaj, amely E-, F- és K-vitaminokkal, esszenciális zsírsavakkal és magas antioxidáns-tartalommal sejtszinten segíti a bőr vitalitását, ezzel együtt pedig természetesen a fiatalos kinézetét is. Természetesen egy ilyen naturális készítménytől nem várhatjuk el, hogy egy botoxterápia instant megoldását nyújtsa számunkra, viszont cserébe maradandó és egészséges megoldást kínál.

Megoldás a hálószobai gondokra

Ahogy a hálószobában felmerülő problémákra is találhatunk természetes alternatívát férfiak és nők számára egyaránt a különféle superfoodok formájában. Ilyen élelmiszer a perui maca, amelyet már az ősi inkák is alkalmaztak. Ez a növény nem csak a potenciált javítja, de erősíti az immunrendszert és a stresszt is csökkenti – továbbá számtalan egyéb jótékony hatással bír szervezetünkre.

A fotó forrása: pim pic/ Shutterstock.com

Címkék: egészség, fiatalság

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 12. 10:06, péntek | PR

K&H: többe kerülhet az iskolakezdés – mennyivel drágultak a „gyerekslágerek”? felfelé mennek az árak

Budapest, 2022. augusztus 12. – Az infláció az iskolakezdésre is hatással van, a szülőknek a korábbinál nagyobb kiadásokkal kell számolniuk.

2022. Augusztus 09. 13:22, kedd | PR

Miért éri meg görkorizni a hétköznapokban?

Utánajártunk az egészségügyi előnyöknek.

2022. Augusztus 08. 16:26, hétfő | PR

Újabb takarítási pályázaton nyert a Jánosik Kft.

A világ egyik legnagyobb családi vállalatánál, a mintegy 83 ezer munkavállalót foglalkoztató -

2022. Augusztus 03. 09:35, szerda | PR

Mennyire bírja a fa a konyhai megpróbáltatásokat?

Valamiért hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a fa, mint háztartási alapanyag, például tányérok, tálak, tálalók esetén nem a legmegbízhatóbb.