Városlista
2022. augusztus 11, csütörtök - Zsuzsanna

Hírek

2022. Január 14. 18:25, péntek | PR
Forrás: (x)

A kikapcsolódásnak sok formája van. Te hogy szoktál feltöltődni?

A kikapcsolódásnak sok formája van. Te hogy szoktál feltöltődni?

Mindenki szeret lazítani és az embereknek szüksége is van kikapcsolódásra, hiszen ez segít feltöltekezni és talán ezek az én-idők adnak elegendő energiát a mindennapi munkához.

Sokféle hobbi létezik úgy, mint film - és sorozatnézés, könyvolvasás, sporttevékenységek és estig lehetne folytatni a sort.

Az emberek nem egyformák, mindenki különbözőképpen vezeti le a benne felgyülemlett stresszt. Még a filmnézési szokások sem egyeznek stresszhelyzetben. Míg egyesek a könnyű, szórakoztató vígjátékokért vannak oda, addig mások éppen a feszültséggel teli filmekben lelik örömüket. Én is ebbe a kategóriába tartozom. Ráadásul élek - halok az utópisztikus sztorikért, amelyek egy elképzelt világba kalauzolnak, ami talán egyszer velünk is megeshet.

Hasonló jellemzőkkel bíró film a Hang nélkül, amelynek nemrégiben láttam a második részét. John Krasinski egy olyan elképzelt világot álmodott vászonra, amelyben egyetlen emberfia sem szeretne létezni. Különös képességű szörnyek lepik el a Földet. Ha zajt hallanak, azonnal lecsapnak. Nem véletlen, hogy emberek milliói halnak meg, hiszen hogyan is lehet zaj nélkül élni? Az Abbott családnak azonban sikerült. Jelnyelvvel és suttogva kommunikálnak, ennek ellenére is akad az életükben bőven tragédia. A szülők, Evelyn és Lee, illetve a gyerekeik egy új életre rendezkednek be, hogy túléljenek, hogy alkalmazkodni tudjanak az új világhoz.

Nem nézek rendszeresen filmeket, rendszerint kiválogatok magamnak pár érdekesnek tűnőt, de más stresszlevezetési módot is választok. Mint ahogyan sok ember teszi. Jellemzően olvasással, sportolással töltöm a szabadidőmet, de az sem ritka, hogy a playamo.com oldalon merülök kicsit el az online kaszinó játékok világában.

A stressz levezetésének, a kikapcsolódásnak, számtalan módja van. Mindenkinek meg kell találnia azt a szórakozási lehetőséget, ami örömet okoz. Én például már nagyon várom, hogy nekiüljek Justin Cronin trilógiájának, de lehet az Utódlás 3. évadát kezdem el, amely sorozatot kifejezetten a zenei aláfestés miatt zártam a szívembe. Talán nem véletlen, hogy Nicholas Britell eddigi élete során ennyi díjat nyert már.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 09. 13:22, kedd | PR

Miért éri meg görkorizni a hétköznapokban?

Utánajártunk az egészségügyi előnyöknek.

2022. Augusztus 08. 16:26, hétfő | PR

Újabb takarítási pályázaton nyert a Jánosik Kft.

A világ egyik legnagyobb családi vállalatánál, a mintegy 83 ezer munkavállalót foglalkoztató -

2022. Augusztus 03. 09:35, szerda | PR

Mennyire bírja a fa a konyhai megpróbáltatásokat?

Valamiért hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a fa, mint háztartási alapanyag, például tányérok, tálak, tálalók esetén nem a legmegbízhatóbb.

2022. Augusztus 03. 09:07, szerda | PR

Az érszűkület kiegészítő kezelése - alternatív terápia

Az érrendszer betegségei sokáig nem okoznak tüneteket, de érdemes vigyázni a vérkeringésünkre, hogy az később is megfelelően elláthassa a szerepét.