Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Május 13. 09:25, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

A korona virágból, intő példa Esztergom, kitelepítés gránát miatt

A korona virágból, intő példa Esztergom, kitelepítés gránát miatt

Nem állt ki a rezsicsökkentés mellett Tétényi Éva a Fidesz szerint… A királyi korona virágból kiültetett mása díszítheti a Hősök terei körforgalmat… Esztergom az intő példa a közbeszerzések terén… Hírösszefoglaló!

Esztergomi Fidesz: Tétényi Éva nem állt ki a rezsicsökkenés mellett
Törvénytelen módon félbeszakította a testületi ülést és nem állt ki a rezsicsökkentés mellett Tétényi Éva, Esztergom polgármesterei, a Fidesz-KDNP-frakció szerint.

A királyi korona virágból az esztergomi Hősök terén
Hamarosan a magyar királyi korona virágból kiültetett méretarányos mása díszítheti a Hősök terei körforgalmat az esztergomi Balassa Bálint Társaság és Mújdricza Ferenc építész kezdeményezésére.

Esztergomi hírek

Esztergom az intő példa a közbeszerzések terén
Esztergom nem tájékoztatja kellőképpen a lakosságot a közbeszerzésekről, mindez egy közelmúltbeli felmérés eredménye. Velünk szemben Tata és Pilisvörösvár a példa.

Kétszáz embert telepítettek ki gránát miatt Csolnokon
Mintegy 200 csolnokinak kellett elhagynia otthonát pénteken, miután az egyik ház falában a felújítást végzők lövedéket találtak. A hatóságok lezárták a környéket, majd elszállították a robbanóanyagot tartalmazó eszközt.

A Dzsungel könyve és programkavalkád az esztergomi színházi idényben
Júliusban indul az Esztergomi Várszínházi idénye, mely során 17 előadási nappal, humoros darabokkal, drámával, emlékestekkel, musicallel várja majd a közönséget a színhely.

Fergeteges bulikkal vár a +21
Pálinka est, filmzenék éjszakája, DJ fesztivál és még jó néhány partival vár május második felében is a +21 Kultúrhely és Koktélbár. Programok!

Bulifotós InfoEsztergom.hu

Szeretnél minden buliban ingyen ott lenni?
Ha szeretnél minden esztergomi és környékbeli bulin, koncerten ingyen ott lenni, akkor gyere hozzánk bulifotósnak! Nem kell mást tenned, mint emailben jelentkezni szerkesztőségünknél.

Állás az InfoEsztergom.hu-nál
Cégünk termékei a magán és üzleti kommunikáció ma már nélkülözhetetlen eszközei. Tehetséges értékesítőnek érzi magát? Váltani szeretne? Jelentkezzen most Hirdetésszervezőnek!

Esztergom és a Dunakanyar a legszebb - fotójáték
Gyönyörű, művészi, profi, érdekes és még számtalan jelző illik fotójátékunk résztvevő képeire! Érdemes megnézni a fotókat és jelentkezni is. A legtöbb szavazatot gyűjtő képeit profi módon kinagyítja a Nyomdaplaza Kft.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.