Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2023. Február 17. 12:33, péntek | PR
Forrás: (x)

A legjobban várt filmek 2023-ban

A legjobban várt filmek 2023-ban

2023 rengeteg szuperhősös filmet, hátborzongató horrort és számos kirobbanó akciófilmet hoz. Sőt, még néhány dobott filmre is számíthatunk, amelyek utat törnek majd a képernyőkre.

A technológia hatással volt a filmkészítés módjára, és az iparágnak rengeteg kiigazítást kellett végrehajtania, hogy folyamatosan biztosítani tudja a szórakozást.

A nézők közvetlenül a filmek megtekintése előtt olvashatnak kritikákat a filmekről, hogy eldönthessék, megéri-e nekik, ahogyan a https://fogadasok.com/ oldalon is olvashatnak kritikákat a kaszinókról. Ugyanez a technológia fog szülni néhány elképesztő filmet, amelyek idén megdöntik a mozipénztárakat. Melyek tehát a legjobban várt filmek, amelyekre 2023-ban érdemes odafigyelni?

Top 5, amit érdemes megnézni 2023-ban

#1: Kopogás a kunyhónál

A 2023. február 3-án megjelenő Knock at the Cabin című filmben olyan neves színészek játszanak, mint Jonathan Groff, Dave Bautista, Ben Aldridge, Rupert Grint, Kristen Cui és mások. A film egy népszerű, díjnyertes regény alapján készült pszichológiai thriller.

A történet középpontjában két férfi és örökbefogadott lányuk áll, akik nyaralni mennek. Néhány titokzatos szándékú idegen terrorizálta őket. A Knock at the Cabin egy olyan film, amely a végsőkig izgalomban tart.

#2: A Hangyaember és a Darázs: Quantumania

Peyton Reed rendezésében, Paul Rudd, Michael Douglas, Evangeline Lilly, Jonathan Majors és mások főszereplésével készült ez a film. A Hangyaember és a Darázs: Quantumania a harmadik kör ebben a kivételes franchise-ban.
Az előző folytatásokhoz hasonlóan izgalmakat ígér. Készítsd elő a popcornt és az italokat, mert ez lesz az egyik legjobb film, amit valaha láttál.

#3: Kokain Medve

Képzelj el egy medvét, aki túladagolja magát csempészett kokaintól. Nos, ez a Kokaintartalmú medve története. A film 1985-ben játszódik, amikor egy rakás csempészett kokain leesik egy repülőgépről Georgiában. Bár nem ölt meg senkit, néhány bennszülöttnek kreatív szabadságot adott, hogy fergeteges horrorkomédiát nyújtson. A Cocaine Bear az elejétől a végéig lebilincsel.

#4: Magic Mike utolsó tánca

A Channing Tatum, Gavin Spokes, Salma Hayek és Caitlin Gerard főszereplésével készült Magic Mike's Last Dance a 2015-ös Magic Mike XXL folytatása. Ebben a folytatásban Mike Lane nehéz időkbe került, és megragadta a lehetőséget, hogy Londonba utazzon.

Célja, hogy teljesítse egy gazdag nő komoly kérését, de később kiderül, hogy a nőnek hátsó szándékai vannak. A Magic Mike utolsó tánca egy lebilincselő történet, amely szórakoztatni fog.

#5: Creed III

A Michael B. Jordan rendezésében és maga Michael B. Jordan, Jonathan Majors, Tessa Thompson és Phylicia Rashad főszereplésével készült Creed III egy újabb nagyszerű film 2023-ból. A film a Rocky Creed-franchise harmadik kiadása. Jordan alakítja Rocky ellenségéből lett barátjának, Apollo Creednek a fiát.
Bár még nem tudjuk, hogy a folytatásban hogyan alakulnak az akciók, az már most látszik, hogy Jonathan Majors erős ellenfele lesz Adonisnak a ringben. Phylicia Rashad és Tessa Thompson szintén Adonis édesanyjának és barátnőjének szerepében fog játszani.

Záró gondolat

2023 a szórakozást tekintve igencsak megterhelő. Egymás utáni filmes hétvégéket tölthetsz el a barátaiddal anélkül, hogy elfáradnál. Ha azonban szünetet szeretnél tartani a filmek között, hogy valami mást beszélgess a barátaiddal, akkor nézz meg néhány kaszinó ismertetőt. Ezek biztosan remek vitatémák, amelyek mindenkit szórakoztatnak.

Címkék: film, mozi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 09. 09:36, kedd | PR

Uralni a mezőnyt: Hogyan befolyásolják a sakk stratégiák a futballt

A sport világában a stratégia döntő szerepet játszik egy csapat sikerében. Míg a futball dinamikus és kiszámíthatatlan játék, a sportág mögött meghúzódó taktikai elvek közül sok a sakk világában gyökerezik.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.

2024. Április 05. 22:16, péntek | PR

Teljes energiafüggetlenség napelemekhez kapcsolható telepíthető áramfejlesztőkkel

Az energiaellátás fennakadásmentes biztosítása ma már alapvető igény, melynek érdekében a technológiai fejlődés és a környezettudatos gondolkodás egyre inkább összefonódik.

2024. Március 27. 13:14, szerda | PR

Orvosi gimnasztika, mint a minőségi gyógyítás és relaxálás kombinációja

A gyógytorna célja a mentális relaxáció, az izomtónus és a fájdalomcsillapítás, különböző fizioterápiás módszerekkel.