Városlista
2022. december 1, csütörtök - Elza

Hírek

2012. Április 18. 13:14, szerda | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

A lőegylet tagjai voltak a gyilkossággal vádolt fiatalok

A lőegylet tagjai voltak a gyilkossággal vádolt fiatalok

Annak a lőegyletnek a tagja volt a soproni kettős gyilkosság három gyanúsítottja, amelynek elnökét is lelőtték – értesült rendőrségi forrásból szerdán az MTI.

Az információ szerint mindhárom gyanúsított tizen-huszonéves fiatal. Mint arról beszámoltunk, két férfit megöltek kedd este Sopronban, az Anger réti lövészklubban, a helyszínről fegyvereket és pénzt zsákmányoltak. Az MTI rendőrségi forrásból úgy tudja, hogy a feltételezett elkövetőket elfogták.

Kocsis Tünde alezredes, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője azt mondta: az egyik áldozat a lövészklub elnöke, a másik a klub egyik tagja, mindkettőjüket lelőtték.

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 11. 18:05, péntek | Kék hírek

A kocsma tulajdonosára támadt, amiért be akart zárni

2022. November 10. 08:20, csütörtök | Kék hírek

Akkumulátort, katalizátort és közel 1000 liter gázolajat lopott, a rendőrök elfogták

Az eljárás adatai alapján a rendőrök 2022. november 6-án éjszaka a 710-es számú főúton, Papkeszi külterületén állítottak meg egy személygépkocsit, és ellenőrizték annak vezetőjét.

2022. Október 29. 09:58, szombat | Kék hírek

Megpróbált elmenekülni a rendőrök elől a suzukis, nem lett jó vége!

Bódult állapotban vezetett és még jogosítványa sem volt, a rendőrök elfogták, miután alaposan összetörte az autóját és magát.

2022. Október 22. 13:44, szombat | Kék hírek

Elfogtak egy drogterjesztő taxist Budapesten

A rendőrök kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítanak egy 43 éves férfit, aki taxijából árulta a tiltott szereket - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szombaton a police.hu oldalon.