Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2017. Március 27. 13:27, hétfő | Helyi
Forrás: közlemény

A nevelés sikeres kulcsa - Óvodapedagógia nap Esztergomban

A nevelés sikeres kulcsa - Óvodapedagógia nap Esztergomban

Uzsalyné Pécsi Rita neveléskutató háromórás, kétrészes előadásával ünnepelték Esztergomban a hagyományos óvodapedagógiai napot.

Az eseményt március 24-én délelőtt a Balassa iskola emeleti nagytermében tartották, ahol a város minden óvodájának, bölcsődéjének dolgozói kollektívája képviseltette magát.

Az Óvodapedagógiai Nap rendezvényt Tordainé Vida Katalin önkormányzati képviselő, a Közjóléti és Egészségügyi Bizottság vezetője köszöntötte, aki többek között rámutatott, hogy Esztergom számára, az esztergomi képviselő-testület és az önkormányzat számára kiemelten fontos az óvodapedagógusok munkájának elismerése, megbecsülése.

A több, mint száz óvodapedagógus és óvodában dolgozó szakember részvételével megtartott esztergomi ünnepi napra, miként tavaly is, Uzsalyné Pécsi Ritát (PhD), neveléskutatót hívta meg az Esztergomi Óvodavezetők Munkaközössége. A méltán népszerű pedagógiai szakember „A nevelés sikeres kulcsa” című, nagy ívű, kétrészes, három órán át tartó előadásával tette emlékezetessé a rendezvényt. Szuggesztív stílusban megtartott, rendkívül tanulságos előadásában többek között rámutatott az óvodáskorú gyermekek fegyelmezettségével, fegyelmezésével kapcsolatos problémákra, helyzetekre, és természetesen azok hátterére, valamint természetesen a megoldásokra is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.