Városlista
2022. augusztus 11, csütörtök - Zsuzsanna

Hírek

2012. Október 12. 08:00, péntek | Helyi
Forrás: lvp / fotó: illusztráció

A siker és a pokol kapujában indul Esztergom tehetségkutatója

A siker és a pokol kapujában indul Esztergom tehetségkutatója

Akár szóló énekes, akár zenekar is jelentkezhet a hamarosan induló esztergomi tehetségkutatóra, melyet a Hellgate klub rendez rock, blues és metal kategóriában. Jelentkezési határidő október 20.

Az igazi tehetségeket keresi a Hellgate klub, mely most induló tehetségkutatójával akár szóló énekeseket vagy zenekarokat is vár rock, blues és metal kategóriában. Az előadókat neves tagokból álló zsűri értékeli majd, az előzetes tervek alapján Blöró a Blues Company-ből, Rita a Zanzibárból és a magyar blueskirály Deák Bill Gyula.

Az érdeklődő énekesek, zenekarok október 20-áig jelentkezhetnek, a válogatók pedig 24-én indulnak szerda esténként. Egy-egy alkalommal három zenekar 20 perces műsorát hallgatják meg a jelenlévők. Ezt követően december elsejéig tizenkét előadót kiválaszt a zsűri, a továbbjutottak pedig két elődöntőben mérhetik össze tudásukat, majd végül a fináléba a két legjobb jut be. A döntősök egy neves zenekar előtt mutathatják meg, mit tudnak. Egyelőre gőzerővel zajlik a szervezés, de a rendezők terve, hogy Pokolgép lesz a meghívott együttes. A jelentkezés további feltételeiről a 20/777-0286-as telefonszámon lehet érdeklődni.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 03. 10:23, szerda | Helyi

FARKAS NOÉMI: NEMIGEN…

Farkas Noémi képzőművész nemigen… című kiállítását 2022. augusztus 5-én nyitja meg az Eurohíd Alapítvány a Kapcsolatok Házában.

2022. Július 22. 16:02, péntek | Helyi

Tovább építkezik a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. dorogi fióktelepén jelenleg a Szteroid üzem részleges felújítása, valamint a hármas porta építése zajlik.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 20. 10:06, szerda | Helyi

Bordélyházakat üzemeltetett Komáromban

A Komáromi Járási Ügyészség épület rendelkezésére bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy nő ellen.