Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Október 12. 08:00, péntek | Helyi
Forrás: lvp / fotó: illusztráció

A siker és a pokol kapujában indul Esztergom tehetségkutatója

A siker és a pokol kapujában indul Esztergom tehetségkutatója

Akár szóló énekes, akár zenekar is jelentkezhet a hamarosan induló esztergomi tehetségkutatóra, melyet a Hellgate klub rendez rock, blues és metal kategóriában. Jelentkezési határidő október 20.

Az igazi tehetségeket keresi a Hellgate klub, mely most induló tehetségkutatójával akár szóló énekeseket vagy zenekarokat is vár rock, blues és metal kategóriában. Az előadókat neves tagokból álló zsűri értékeli majd, az előzetes tervek alapján Blöró a Blues Company-ből, Rita a Zanzibárból és a magyar blueskirály Deák Bill Gyula.

Az érdeklődő énekesek, zenekarok október 20-áig jelentkezhetnek, a válogatók pedig 24-én indulnak szerda esténként. Egy-egy alkalommal három zenekar 20 perces műsorát hallgatják meg a jelenlévők. Ezt követően december elsejéig tizenkét előadót kiválaszt a zsűri, a továbbjutottak pedig két elődöntőben mérhetik össze tudásukat, majd végül a fináléba a két legjobb jut be. A döntősök egy neves zenekar előtt mutathatják meg, mit tudnak. Egyelőre gőzerővel zajlik a szervezés, de a rendezők terve, hogy Pokolgép lesz a meghívott együttes. A jelentkezés további feltételeiről a 20/777-0286-as telefonszámon lehet érdeklődni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.