Városlista
2022. augusztus 13, szombat - Ipoly

Hírek

2020. Október 03. 05:00, szombat | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

A sikerkönyv, ami Esztergomból indult - Bemutató hamarosan - VIDEÓVAL

A sikerkönyv, ami Esztergomból indult - Bemutató hamarosan - VIDEÓVAL

Figyelem! Az erotikus tartalom miatt, a könyv 18 éven felülieknek ajánlott! Halász Emese legújabb könyve hatalmas siker lett és egy könyvbemutatóval ünnepelhetjük Esztergomban először.

Elővételi rekordot döntött és már a megjelenés előtt első helyen szerepelt erotikus kategóriában A JÓSLAT című könyv, melynek írója az esztergomi Halász Emese.

Emese új irányt adott a hasonló könyveknek azzal, hogy a főszereplője egy erős és független Nő, de nem csak ezzel emelkedik ki a többi közül.

A könyvtrailer, akár egy Hollywood-i mozifilm (sokan máris szívesen látnák a mozikban a könyvadaptációt), a tetszési index 99,9 százalékos, a könyv pedig számos titkot rejt.

Például egy jelszót, amivel az olvasó egy titkos weboldalra léphet be. A könyv után így egy újabb meglepetés okozva.

Október 10-én bárki közelebb kerülhet ehhez a misztikummal övezett kivételes regényhez, hiszen az írónő a Könyvbemutató és dedikáló sorozatát Esztergomban kezdi.

A JÓSLAT a Café La Fontana kávézóban várja az érdeklődőket október 10-én, szombat délután, ahol a regényt - az elővételi akciót csak nekünk, esztergomiaknak fenntartva - 10 százalékos kedvezménnyel lehet megvenni és a helyszínen dedikálja is az írónő.

Emellett pedig számítson mindenki egy rendhagyó, izgalmas könyvbemutatóra – üzeni Halász Emese.

A JÓSLAT Könyvbemutató – Esztergom - további részletek ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 03. 10:23, szerda | Helyi

FARKAS NOÉMI: NEMIGEN…

Farkas Noémi képzőművész nemigen… című kiállítását 2022. augusztus 5-én nyitja meg az Eurohíd Alapítvány a Kapcsolatok Házában.

2022. Július 22. 16:02, péntek | Helyi

Tovább építkezik a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. dorogi fióktelepén jelenleg a Szteroid üzem részleges felújítása, valamint a hármas porta építése zajlik.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 20. 10:06, szerda | Helyi

Bordélyházakat üzemeltetett Komáromban

A Komáromi Járási Ügyészség épület rendelkezésére bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy nő ellen.