Városlista
2022. november 29, kedd - Taksony

Hírek

2013. Szeptember 03. 14:27, kedd | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

A sztár átváltozása tökéletesen sikerült, rá sem lehet ismerni

A sztár átváltozása tökéletesen sikerült, rá sem lehet ismerni

Cher még ma is képes a tökéletes átváltozásra.

Még jócskán a Lady Gaga előtti időkben járt a popzene, mikor Cher már régen ámulatba ejtette küllemével a közönséget. A most hatvanhét esztendős amerikai énekesnő az írokéz-frizurától kezdve az extravagáns ruhákon át mindent kipróbált már akkor is, mikor az internet még sehol sem volt, azaz leginkább szájról szájra, maximum egy-egy újságfotó útján jutott el információ az emberekhez.

A hamarosan piacra kerülő új lemeze, a Closer To The Truth (Közelebb az igazsághoz) borítóján platinaszőkén jelenik meg, mint ahogy azt kiszivárogtatta a művésznő a Twitter-oldalán. Majd miután lemezét a legjobb Cher-lemeznek nevezte (lehet-e mást mondani? – a szerk.), mondandóját meglepő önkritikával folytatta: „Őszintén szólva, annak ellenére mondom ezt, hogy nem rajongok igazán Cherért.”

Azt nem tudni, hogy önmagát nem szereti, vagy csak nem hallgatja otthon saját lemezeit, mindenesetre a Closer To The Truth szeptember 30-án jelenik meg, amit valószínűleg gyakran meghallgatott – a stúdióban.

Címkék: cher, színes

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 29. 09:32, kedd | Bulvár

Brutális baleset - Hosszában átszúrta a Suzukit a sorompó, esélye sem volt a sofőrnek

Pusztaszabolcs és Szabadegyháza közötti összekötő úton történt baleset kedden reggel, megdöbbentő képek érkeztek a helyszínről.

2022. November 16. 09:52, szerda | Bulvár

Különös baleset történt a 86-oson - Forró hűtőfolyadék spriccelt a sofőr lábára

A Szeleste felé tartó személyautóban haladás közben elrepedt egy cső és a sofőr lábánál forró hűtőfolyadék ömlött az utastérbe. Az autó vezetője a fájdalomtól jobbra húzta a kormányt és az autó árokba hajtott.

2022. November 13. 09:12, vasárnap | Bulvár

Szándékosan feltartotta a mentőautót, 8 hónap letöltendőt kapott

Az eset Angliában történt, a sofőr büntetését felfüggesztették.

2022. Október 24. 19:19, hétfő | Bulvár

Szállj be a #challenge-be, és találkozz a VALMAR duóval!

Játékra invitál Marics Peti és Valkusz Milán minden tiktokert, a szerencsések pedig eltölthetnek egy délutánt az énekes duóval egy lemezstúdióban.