Városlista
2023. december 9, szombat - Natália

Hírek

2012. Április 04. 07:21, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

A szülők döntik romba a tinédzser X-Faktoros szerelmét?

A szülők döntik romba a tinédzser X-Faktoros szerelmét?

Alig van ideje egymásra az X-Faktor szerelmespárjának, Kováts Verának és Baricz Gergőnek. Ráadásul a szülői szigor miatt csak hetente kétszer találkozhatnak.

Egyre nehezebben viseli egymás távollétét Kováts Vera és Baricz Gergő. A szerelmesek hónapok óta küzdenek kapcsolatukért, melyet egyre kevésbé tudnak fenntartani. A helyzetet csak nehezíti, hogy Vera szülei mindössze heti két találkozót engedélyeznek a szerelmeseknek. Ezzel próbálják megóvni tizenéves lányukat egy túl komolyra forduló kapcsolattól, vagy egy esetleges csalódástól.

Ráadásul a rengeteg munka is közrejátszik abban, hogy a fiatalok kapcsolata könnyen zátonyra fusson. Hiszen mind Vera, mind Gergő turnénaptára tele van fellépésekkel. Így egyesek máris azt suttogják, hogy a hirtelen jött siker, és a szerelmesek zsenge kora miatt halálra van ítélve a bimbózó románc.

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 07. 13:46, csütörtök | Bulvár

Halottnak próbálta nyilváníttatni magát egy férfi, hogy megússza a börtönt

Elfogtak egy szabolcsi férfit, aki saját maga halottnak nyilvánításával próbálta megúszni börtönbüntetését.

2023. December 07. 06:00, csütörtök | Bulvár

Hajléktalanoknak készített ajándékcsomagokat Novák Katalin

Novák Katalin szerdán részt vett a Magyar Református Szeretetszolgálat (MRSZ) hajléktalanokat segítő adventi programjában.

2023. December 05. 13:03, kedd | Bulvár

Bemutatták a GTA 6 előzetesét

Bemutatta helyi idő szerint hétfő éjjel a Rockstar Games amerikai videojátékfejlesztő cég a Grand Theft Auto sorozat legújabb, hatodik részének előzetesét, és egyben közölte:

2023. December 05. 13:00, kedd | Bulvár

Lenny Kravitz jövő júliusban Budapestre jön

Lenny Kravitz jövőre a magyar fővárosban is fellép. A világhírű amerikai funk-rock előadó 2024. július 30-án ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.