Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2021. Március 11. 17:24, csütörtök | PR

A tavaszi felújításhoz fürdőszobai kiegészítők is járnak

A tavaszi felújításhoz fürdőszobai kiegészítők is járnak

A fészekrakó tavasz meghozza a kedvünket a lakás szépítgetéséhez, de mi lenne, ha idén a fürdőszobáról sem feledkeznénk meg? Apró fürdőszobai kiegészítővel óriási változást tudsz elérni látványban és kényelemben is.

Ha a lakás szépítéséről van szó, a fürdőszoba mindig az utolsó. Hamarabb gondolunk rá, hogy a szobát átfessük, vagy új függönyt rakjunk a nappaliba, mint hogy a fürdőszobát kicsit feldobjuk. Pedig rendkívül fontos helyiség, itt kezdődik és itt fejeződik be a napunk, ezért nem mindegy, hogy mennyire kényelmes és szép. Praktikus fürdőszobai kiegészítőkkel könnyedén feldobhatod ezt a helyiséget is és még sokba sem fog kerülni.

Szappanadagolók

A folyékony szappan sokkal praktikusabb, mint a darabszappan. Könnyebben habzik, nem csusszan ki a kezedből és a koszos kezek lenyomatát sem őrzi hosszasan. Arról nem beszélve, hogy sterilebb a kezelése, mint a darabszappané. A szappanadagoló nem csak praktikus fürdőszobai kiegészítő lehet, de elegáns is.

Törölköző tartó

Ha eddig csak egy kampón lógott a törölköző a fürdőszobában, akkor tudod milyen az, mikor nem tud kiszáradni az anyag és egy idő után dohos szaga lesz akármennyit is mosod. Egy új törölközőtartó hasznos fürdőszobai kiegészítő lehet. Ha ragasztható változatot választasz, akkor a fúrást is megspórolod és néhány perc alatt elkészülsz.

Fogmosópoharat a falra!

Az egyik legpraktikusabb fürdőszobai kiegészítő a fogmosópohártartó. Egy több tagú családnál teli van a fürdőszobai polc vagy éppen a mosdó a fogmosópoharakkal, amik könnyen le is borulhatnak és akkor lehet új fogkefét venni. Ezt a sok problémát mind megspórolod fogmosópohártartóval és még helyet is nyersz a többi pipereholminak.


A tükör ezer arca

Egy nagy tükör jól jön a fürdőszobában, ha szépítkezni szeretnél, de a szűk terek optikai tágításában is sokat segíthet, ha egy nagyobb tükörfelületet alakítasz ki. Nincs szükség csavarokra, vagy a szép csempe fúrására. A Tesa kétoldalas tükörragasztóját pontosan arra tervezték, hogy segítsen a fürdőszobádat szépíteni egy új tükörrel.

A ragasztó vékony szivacsrétege elnyeli a felületi feszültségeket és megóvja a tükröt a törésektől, a speciális ragasztóanyagot pedig nem gyengíti, hanem erősíti a nedves, párás közeg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 09. 09:36, kedd | PR

Uralni a mezőnyt: Hogyan befolyásolják a sakk stratégiák a futballt

A sport világában a stratégia döntő szerepet játszik egy csapat sikerében. Míg a futball dinamikus és kiszámíthatatlan játék, a sportág mögött meghúzódó taktikai elvek közül sok a sakk világában gyökerezik.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.