Városlista
2022. január 24, hétfő - Timót

Hírek

2018. Március 08. 04:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu Címlapfotó: Tigyi Zsuzsanna

A Világ Más Szemmel – Esélyegyenlőségről az ifjú csolnoki példakép

A Világ Más Szemmel – Esélyegyenlőségről az ifjú csolnoki példakép

A csolnoki Trexler Erik május 7-én 17 órától a fővárosi József Attila Színházban tart előadást a Mozgáskorlátozottak Esélyegyenlőségért nap alkalmából.

Még csak 19 éves, de már most nagyon tudatosan segít sorstársainak Esztergom térségében. Trexler Erik fiataloknak szóló előadásaival az elfogadó társadalomért küzd! Igazi példakép – írtuk nemrégiben bemutatva a Eriket és munkásságát.

Következő előadása május 7-én lesz a fővárosban a József Attila Színházban, ahol sok érdekes dolgot megtudhatnak az érdeklődők róla, egyebek közt azt, hogy mit jelent számára ez a nap, miért tartja fontosnak a fogyatékkal élők elfogadását. Beszél majd munkásságáról, céljairól, terveiről, hogyan jutott túl a nehézségeken, mi az, ami motiválja és hajtja előre, hogyan kezdett el színészkedni, modellkedni és még sok-sok mást is.

Mindezt egy kötetlen Talk Show formájában teszi meg, amiben segítségére lesz Fenyvesi Zoltán, a Forrás rádió műsorvezetője.

Az előadás ingyenes, azonban regisztrációhoz, jegyfoglaláshoz kötött. Regisztrálni az alábbi linken lehet: www.trexlererik.hu/jegyek/

Az előadás végén kisorsol Erik egy profi fotózást a Tigyi Zsuzsanna Photography & Design jóvoltából.

Még több információ ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 24. 11:33, hétfő | Helyi

Megkezdődik a lakossági szennyvízelszállítások ellenőrzése

Polgármesteri rendelet alapján Esztergom közigazgatási területén belül a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz elszállítását kizárólagosan az önkormányzattal szerződésben álló közszolgáltató végezheti.

2022. Január 24. 11:01, hétfő | Helyi

Nyomozást indított a rendőrség a metróbaleset ügyében

Vasúti közlekedés gondatlan veszélyeztetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen a rendőrség a Kőbánya-Kispest állomásnál szombatra virradóra történt metróbaleset ügyében.

2022. Január 23. 09:49, vasárnap | Helyi

KÓTA-díjat kapott az Esztergomi Szimfonikus Zenekar és Reményi László karmester

2022. január 22-én tartotta idei díjátadó ünnepségét a KÓTA - Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége - a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium Nagytermében. 14 kategóriában 37 díjazottat ismertek el.

2022. Január 21. 12:08, péntek | Helyi

Az esztergomi születésű Pónya Sára is indul Pekingben a februári téli olimpián

Alpesisíben Kékesi Márton és Tóth Zita, míg sífutásban Kónya Ádám és Pónya Sára indulhat a februári, pekingi téli olimpián.