Városlista
2023. október 1, vasárnap - Malvin

Hírek

2019. Március 19. 05:00, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

A világhálóra segíti a vállalkozásokat a kamara

A világhálóra segíti a vállalkozásokat a kamara

A Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Modern Vállalkozások Programja a mikrovállalkozások számára elérhető informatikai pályázatokról tart tájékoztatást csütörtökön 10 órától Esztergomban.

A Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Modern Vállalkozások Programja a mikrovállalkozások számára elérhető informatikai pályázatokról tart tájékoztatást csütörtökön 10 órától a Szent Adalbert Központban.

A pályázati információk átadásán túl gyakorlatorientált képzésen is részt vehetnek az érdeklődők a Szent Adalbert Központban. Két szakértő mutatja be a hatékony internetes megjelenés módszereit, illetve az érdeklődőből ügyféllé válás hatékony útját. A tájékoztatók után a résztvevők fórumbeszélgetésen kérdezhetnek az előadóktól.

A díjmentes rendezvényen még van néhány szabad hely. A kamara kéri az érdeklődőket, hogy részvételi szándékukat a www.kemkik.hu oldalon jelezzék, mert a helyszín befogadóképessége véges, ennek elérésekor a regisztráció lezárul.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 22. 21:15, péntek | Helyi

Esztergomban is kiállít az Artézi Csoport

2023. szeptember 9-én nyílt meg a Rondella Galériában a budapesti Artézi Csoport kiállítása, az Eurohíd Alapítvány szervezésében.

2023. Szeptember 20. 09:04, szerda | Helyi

Pölczman Péter fotográfus kiállítása látható a Kapcsolatok Házában

Pölczman Péter fotográfus Tűz és víz című kiállítása nyílt meg a Kapcsolatok Házában, amely 2023. október 29-ig tart nyitva az érdeklődő közönség előtt.

2023. Szeptember 06. 18:11, szerda | Helyi

Tűz volt a Richter dorogi gyártelepén

A dorogi gyártóüzem egyik tetőszerkezetén keletkezett a tűz.

2023. Augusztus 31. 15:21, csütörtök | Helyi

Harmadszor indul útjára a természettudományos mesepályázat

Ha ősz, akkor Richter TETT: harmadik alkalommal is meghirdetik a „Richter TETT: Te és a természettudományok – mesés történetek” elnevezésű mese- és történetíró pályázatot.