Városlista
2022. augusztus 10, szerda - Lörinc

Hírek

2019. Március 19. 05:00, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

A világhálóra segíti a vállalkozásokat a kamara

A világhálóra segíti a vállalkozásokat a kamara

A Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Modern Vállalkozások Programja a mikrovállalkozások számára elérhető informatikai pályázatokról tart tájékoztatást csütörtökön 10 órától Esztergomban.

A Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Modern Vállalkozások Programja a mikrovállalkozások számára elérhető informatikai pályázatokról tart tájékoztatást csütörtökön 10 órától a Szent Adalbert Központban.

A pályázati információk átadásán túl gyakorlatorientált képzésen is részt vehetnek az érdeklődők a Szent Adalbert Központban. Két szakértő mutatja be a hatékony internetes megjelenés módszereit, illetve az érdeklődőből ügyféllé válás hatékony útját. A tájékoztatók után a résztvevők fórumbeszélgetésen kérdezhetnek az előadóktól.

A díjmentes rendezvényen még van néhány szabad hely. A kamara kéri az érdeklődőket, hogy részvételi szándékukat a www.kemkik.hu oldalon jelezzék, mert a helyszín befogadóképessége véges, ennek elérésekor a regisztráció lezárul.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 03. 10:23, szerda | Helyi

FARKAS NOÉMI: NEMIGEN…

Farkas Noémi képzőművész nemigen… című kiállítását 2022. augusztus 5-én nyitja meg az Eurohíd Alapítvány a Kapcsolatok Házában.

2022. Július 22. 16:02, péntek | Helyi

Tovább építkezik a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. dorogi fióktelepén jelenleg a Szteroid üzem részleges felújítása, valamint a hármas porta építése zajlik.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 20. 10:06, szerda | Helyi

Bordélyházakat üzemeltetett Komáromban

A Komáromi Járási Ügyészség épület rendelkezésére bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy nő ellen.