Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Május 13. 07:44, kedd | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Ablakokat tört, majd mutogatta magát – már a rácsokat nézi az esztergomi fiatal

Ablakokat tört, majd mutogatta magát – már a rácsokat nézi az esztergomi fiatal

Előbb üzletek kirakatának és egy családi ház ablakának betörésével vezette le a feszültségét egy 22 éves esztergomi férfi a közelmúltban, aki az ügye után egy hölgyismerősét fenyegette, majd mutogatta is magát.

A gyanú szerint három üzlet kirakatát és egy családi ház ablakát törte be kővel S. János. Az esztergomi férfi március 11-én este követte el a bűncselekményeket. Gyalogosan járta Esztergom-Kertváros utcáit, ahol két üzlethelyiség kirakatát is bedobta. Ezután átsétált Dorogra, ahol egy áruház üvegét, néhány utcával arrébb pedig egy családi ház ablakát rongálta meg. Az egyik esztergomi üzlet biztonsági kamerája felvételt készített a tettesről, ez alapján azonosították őt a dorogi nyomozók. A 22 éves férfit a rendőrök másnap otthonában elfogták és előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra. S. János gyanúsítotti kihallgatásán beismerte a bűncselekmények elkövetését. Elmondta, hogy céltalanul sétált aznap este az utcán. Feszült volt és idegességét három üzlet, majd egy családi ház ablakának betörésével vezette le. A férfi ellen rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Két héttel később a férfit újra gyanúsítottként hallgatták ki a dorogi nyomozók, mivel S. János szidalmazta és fenyegette egy hölgy ismerősét és annak élettárását, március 25-én pedig szeméremsértő módon mutogatta magát előttük. A férfit a rendőrök még aznap elfogták. A rendőrség ezúttal őrizetbe vette, a bíróság pedig elrendelte előzetes letartóztatását. A Dorogi Rendőrkapitányság az S. János ellen folytatott büntetőeljárást május 9-én vádemelési javaslattal befejezte és megküldte az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

VIDEÓ buktatta le a férfit!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.