Városlista
2024. október 13, vasárnap - Kálmán

Hírek

2022. Szeptember 08. 16:19, csütörtök | Belföld
Forrás: MTI

Aggasztó a brit uralkodó egészségi állapota

Aggasztó a brit uralkodó egészségi állapota

Orvosi felügyelet alatt áll II. Erzsébet királynő, miután orvosai "aggasztónak" találták egészségi állapotát - közölte csütörtökön a Buckingham-palota. A 96 esztendős brit uralkodó londoni hivatalának szóvivője a rövid tájékoztatásban közölte azt is, hogy értesítették a királynő közvetlen hozzátartozóit a fejleményről.

A királynő, aki több mint 70 éve, 1952 februárjában - édesapja, VI. György király halála után - lépett az Egyesült Királyság trónjára, jelenleg nyári rezidenciáján, a skóciai Balmoral kastélyában tartózkodik.

A Clarence House, Károly trónörökös londoni hivatala közölte, hogy a walesi herceg és felesége, Kamilla cornwalli hercegnő elindult Balmoralba.

Ugyancsak a skóciai rezidenciára indult Vilmos cambridge-i herceg, Károly herceg elsőszülött fia, aki édesapja után majdan szintén az Egyesült Királyság uralkodója lesz.

Fotó: Pixabay

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 13. 08:56, vasárnap | Belföld

Nagy Márton: a gyors bérkonvergencia a kormány egyik új gazdaságpolitikai célkitűzése

A jövő évtől 3-6 százalék között alakulhat a GDP növekedési üteme, ehhez társul a gazdasági növekedésen alapuló gyors bérkonvergencia, ami a kormány egyik új gazdaságpolitikai célkitűzése

2024. Október 13. 08:55, vasárnap | Belföld

Újabb funkcióval bővült az EgészségAblak mobilalkalmazás

Betegelégedettségi visszajelző funkcióval bővült az EgészségAblak mobilalkalmazás - közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára szombaton az MTI-vel.

2024. Október 13. 08:52, vasárnap | Belföld

A holokauszt áldozataira emlékezett Auschwitzban Sulyok Tamás

A holokauszt áldozataira emlékezett Auschwitzban Sulyok Tamás köztársasági elnök, aki a náci német haláltábor helyén létesített emlékmúzeumban tett látogatást szombaton.

2024. Október 13. 08:50, vasárnap | Belföld

Kihúzták az ötöslottó nyerőszámait

Nem volt ötös a lottón.