Városlista
2022. június 30, csütörtök - Pál

Hírek

2020. November 13. 06:00, péntek | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Ajándékot kap a Babits Színháztól, aki nem váltja vissza a jegyét!

Ajándékot kap a Babits Színháztól, aki nem váltja vissza a jegyét!

A november 10-i kormányrendelet értelmében legalább december 10-ig zárva tart a Babits Mihály Színház, előadásaikat nem tartják meg.

Az elkövetkező napokban minden jegyvásárlóval felveszik a kapcsolatot, e-mailben. A színház mindazon kedves nézőknek, akik nem váltják vissza a jegyüket, ajándékba ad egy plusz jegyet, melyet az újranyitáskor bármelyik másik előadásukra beválthatnak.

Ahogy a legutóbbi karantén idején, amikor az oktatást segítő versvideókkal (https://www.babitsszinhaz.hu/babits-osztaly/) és egy online közvetített karanténszínházi előadással jelentkeztek (https://www.facebook.com/watch/live/?v=196361034775389&ref=watch_permalink), most sem tétlenkednek: elkezdik a Presszó-szonáta előadásuk próbáit, befejezik a Bubik Színpad fogadóterét, rögzítik előadásaikat, új videókkal is jelentkezni fognak, sőt, egy karácsonyi szabadbérlet-akcióval is készülnek!

„Köszönjük az elmúlt hónapokat és a csodálatos előadásokat Nektek! Reméljük hamarosan újra találkozunk a Bubik Színpadon! Az előttünk álló időszakhoz sok erőt és kitartást kívánunk!„ - zárják közleményüket (https://www.facebook.com/babitsszinhaz/posts/1112208989234870)

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 17:30, csütörtök | Helyi

Idén is cirkuszjeggyel jutalmazza a kitűnő tanulókat a Fővárosi Nagycirkusz

A tanévet kitűnő eredménnyel záró általános iskolás diákoknak a Fővárosi Nagycirkusz ingyenes belépőjegyet biztosít nyári előadásai valamelyikére. A Kitűnő Tanuló Program kuponjai szeptember 18-ig válthatók be.

2022. Június 29. 16:27, szerda | Helyi

Munkatársakat keres a Grand Hotel Esztergom!

A Continental Group cégcsoporthoz tartozó, múlt nyáron nyitó Grand Hotel Esztergom bővülő csapatába kollégákat keresünk szállodai recepciós és animátor pozíciókba!

2022. Június 27. 14:24, hétfő | Helyi

JOGSEGÉLY PSZICHIÁTRIAI JOGSÉRTÉSEK ESETÉN