Városlista
2023. szeptember 25, hétfő - Eufrozina

Hírek

2013. Július 22. 09:03, hétfő | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Ajtó, ablak, kapcsoló, laminált padló - mindent lopott egy tokodi férfi

Ajtó, ablak, kapcsoló, laminált padló - mindent lopott egy tokodi férfi

Nem éppen a tolvajok elsőszámú célpontjait nézte ki magának egy tokodi férfi még májusban, mindenesetre vitt mindent, amit mozdítani tudott egy házból. Most vádat emelnek ellene.

Ajtókat, ablakkereteket, redőnyt, villanykapcsolókat, csillárt, vízvezetéket és három méter laminált padlót lopott egy tokodi családi házból a 27 éves tokodi férfi. R. József még május 20-án délelőtt hatolt be a lakásba, ahol korábban albérlőként lakott. Minden mozdíthatót összeszedett a házból, majd távozott. A dorogi nyomozók két nappal később fogták el a férfit, és előállították a dorogi rendőrkapitányságra. A gyanúsított lakásán tartott házkutatáson a nyomozók az eltulajdonított tárgyakat megtalálták. R. József ellen – szabadlábon hagyása mellett – kisebb értékre elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A rendőrség a büntetőeljárást múlt héten befejezte, és vádemelési javaslattal küldte meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 22. 21:15, péntek | Helyi

Esztergomban is kiállít az Artézi Csoport

2023. szeptember 9-én nyílt meg a Rondella Galériában a budapesti Artézi Csoport kiállítása, az Eurohíd Alapítvány szervezésében.

2023. Szeptember 20. 09:04, szerda | Helyi

Pölczman Péter fotográfus kiállítása látható a Kapcsolatok Házában

Pölczman Péter fotográfus Tűz és víz című kiállítása nyílt meg a Kapcsolatok Házában, amely 2023. október 29-ig tart nyitva az érdeklődő közönség előtt.

2023. Szeptember 06. 18:11, szerda | Helyi

Tűz volt a Richter dorogi gyártelepén

A dorogi gyártóüzem egyik tetőszerkezetén keletkezett a tűz.

2023. Augusztus 31. 15:21, csütörtök | Helyi

Harmadszor indul útjára a természettudományos mesepályázat

Ha ősz, akkor Richter TETT: harmadik alkalommal is meghirdetik a „Richter TETT: Te és a természettudományok – mesés történetek” elnevezésű mese- és történetíró pályázatot.