Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. Július 22. 09:03, hétfő | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Ajtó, ablak, kapcsoló, laminált padló - mindent lopott egy tokodi férfi

Ajtó, ablak, kapcsoló, laminált padló - mindent lopott egy tokodi férfi

Nem éppen a tolvajok elsőszámú célpontjait nézte ki magának egy tokodi férfi még májusban, mindenesetre vitt mindent, amit mozdítani tudott egy házból. Most vádat emelnek ellene.

Ajtókat, ablakkereteket, redőnyt, villanykapcsolókat, csillárt, vízvezetéket és három méter laminált padlót lopott egy tokodi családi házból a 27 éves tokodi férfi. R. József még május 20-án délelőtt hatolt be a lakásba, ahol korábban albérlőként lakott. Minden mozdíthatót összeszedett a házból, majd távozott. A dorogi nyomozók két nappal később fogták el a férfit, és előállították a dorogi rendőrkapitányságra. A gyanúsított lakásán tartott házkutatáson a nyomozók az eltulajdonított tárgyakat megtalálták. R. József ellen – szabadlábon hagyása mellett – kisebb értékre elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A rendőrség a büntetőeljárást múlt héten befejezte, és vádemelési javaslattal küldte meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT