Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2020. Szeptember 07. 09:18, hétfő | PR

Alapvető szempontok a kiadó üzlethelyiségek bérléséhez

Alapvető szempontok a kiadó üzlethelyiségek bérléséhez

Vállalkozásunk sikerének egyik fontos alapja a megfelelő üzlethelyiség felkutatása.

Az ingatlanok piaca bővelkedik a lehetőségekben, ám mielőtt bérbe vennénk a kiszemelt főhadiszállást, fontos, hogy tisztázzuk számunkra és cégünk számára mely szempontok a legfontosabbak

Az üzleti lehetőségek tárháza

Cégünk, vagy vállalkozásunk számára megtalálni az ideális központot, ahol akár hosszú évekre is berendezkedhetünk, közel sem egyszerű feladat. Még akkor sem, ha a saját kritériumainkat időlegesen parkolópályára tesszük és simán csak böngésszük a kínálatot az elérhető opciók után kutatva. A bőség zavara ezen a területen is jellemző.
Ez leginkább a főváros esetében igaz, ám vidéken sem nehéz kiadó üzlethelyiséget találnunk, ha rááldozunk némi időt. Aggodalomra azonban semmi ok, épp elég, ha újra elővesszük a saját elképzeléseinket és tisztázzuk, hogy számunkra és cégünk számára mik az elsődlegesen fontos tulajdonságok és funkciók. Ha ez megvan, máris tisztább a kép és mi is magabiztosabban vághatunk neki a kiadó üzlethelyiségek rengetegének.

A tisztánlátás első lépései

Bizonyos tényezők máris nagyban leszűkítik a számunkra alkalmas helyiségek kínálatát. Ilyen például az elhelyezkedés, a méret, vagy épp a rendelkezésre álló költségkeret. Ezek figyelembevételével nekiindulva biztosan megtaláljuk vállalkozásunk új otthonát, ebben pedig nagy segítségünkre lehet például az In Management oldala is. De mielőtt böngészni kezdenénk lássuk, hogy az említett faktorok milyen módon lehetnek hatással döntésünkre.

Méret: az első és talán az egyik legfontosabb kritérium az üzlethelyiség mérete. A kínálatban a legkisebbektől a valódi óriásokig széles a skála, épp ezért a legelső dolgunk belőni a saját igényeinknek leginkább megfelelő alapterületet. A döntést nagyban megkönnyítheti pl. az, hogy rendelkezünk-e komolyabb raktárkészlettel, vagy sem, hiszen előbbi esetben szükségünk lesz az extra helyre, ám ha máshogy működik vállalkozásunk, egy kisebb üzlethelyiség is kiváló opció.

Elhelyezkedés: gyakorlatilag aranyszabálynak számít, hogy a központi elhelyezkedés alapvető előnyökkel jár a forgalom szempontjából. Ez sok esetben igaz is, ám fontos, hogy ne a lokalizáció határozza meg vállalkozásunk sikerességét. A kiadó üzlethelyiségek után kutatva bátran nézzünk rá az esetleg kintebb eső ingatlanokra is, hiszen előfordulhat, hogy épp egy ilyenben találjuk meg a számunkra ideális helyiséget.

Költségkeret: bár az előző két szempont is alapvető fontosságú, a megfelelő pénzmag nélkül a lehetőségeink is korlátozottabbak. A kiadó üzlethelyiségek ára a méretükkel egyenesen arányos, tehát minél nagyobb, annál többe fog kerülni. Ugyanez igaz az elhelyezkedésre is: egy város centrumában minden drágább. Elsőre érdemes kompromisszumkésznek lennünk, így gazdaságosabban üzemeltethetjük cégünket.

Ahogy látható tehát, van miről döntenünk mielőtt kibéreljük új cégközpontunkat. Mindenképpen tartsuk azonban szem előtt, hogy ezek elengedhetetlenek a megfelelő ár-érték arányú ingatlan megtalálásához. Vállalkozásunk sikere kezdődhet akár egy optimális, kiadó üzlethelyiséggel is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 09. 09:36, kedd | PR

Uralni a mezőnyt: Hogyan befolyásolják a sakk stratégiák a futballt

A sport világában a stratégia döntő szerepet játszik egy csapat sikerében. Míg a futball dinamikus és kiszámíthatatlan játék, a sportág mögött meghúzódó taktikai elvek közül sok a sakk világában gyökerezik.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.

2024. Április 05. 22:16, péntek | PR

Teljes energiafüggetlenség napelemekhez kapcsolható telepíthető áramfejlesztőkkel

Az energiaellátás fennakadásmentes biztosítása ma már alapvető igény, melynek érdekében a technológiai fejlődés és a környezettudatos gondolkodás egyre inkább összefonódik.