Városlista
2024. június 17, hétfő - Laura

Hírek

2024. Február 19. 10:02, hétfő | Belföld
Forrás: MTI

Alig-alig jönnek az illegális migránsok a magyar határ felé

Alig-alig jönnek az illegális migránsok a magyar határ felé

Huszonegy határsértő ellen intézkedtek a rendőrök a hétvégén

- tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken egy, szombaton tizenegy, vasárnap nyolc, jogellenesen az országban tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron a rendőrök. Emellett az ország belsejében elfogtak egy határsértőt is, akivel szemben idegenrendészeti eljárás indult.

Az elmúlt héten az ország területén 45 határsértőt tartóztattak fel és kísértek vissza. A megelőző héten - február 5-től 11-ig - a feltartóztatottak száma hét volt. Emellett az elmúlt héten az ország belsejében elfogtak hat határsértőt is, akikkel szemben idegenrendészeti eljárás indult. Embercsempészés miatt két gyanúsított ellen indult büntetőeljárás - derült ki a rendőrségi összesítésből.

Címkék: határ, migráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 17. 08:35, hétfő | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: díszőrség lesz a budai Várban

Új tradíció kezdődik a budai Várban, mostantól a hét területvédelmi tartalékos ezred kéthetes váltásban a Honvédelmi Minisztérium főépülete előtt teljesít díszőrséget

2024. Június 16. 10:33, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 24. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Június 16. 10:27, vasárnap | Belföld

Három hét van a választási plakátok eltávolítására

Még valamivel több mint három hetük van az önkormányzati, nemzetiségi és EP választáson induló jelölteknek és jelölőszervezeteknek arra, hogy eltávolítsák a kampány időszakában a közterületeken elhelyezett plakátjaikat.

2024. Június 15. 11:07, szombat | Belföld

Karácsony Gergely: legyen új választás

Legyen új választás, ezt fogom képviselni - jelentette ki a főpolgármester-választás szavazatainak újraszámlálása után Karácsony Gergely a sajtó képviselőinek a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) épülete előtt tartott demonstráció