Városlista
2024. június 22, szombat - Paulina

Hírek

2020. Augusztus 31. 08:51, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu - illusztráció: pixabay

Alvó ismerősétől lopott az ittas férfi

Alvó ismerősétől lopott az ittas férfi

Kifosztás, a közokirattal visszaélés és a készpénz-helyettesítő fizető eszközzel visszaélés miatt emelt vádat az Esztergomi Járási Ügyészség egy férfival szemben, aki az alvó sértettől a pénztárcáját lopta el.

A férfi 2020. április 28-án reggel 5 óra és 7 óra között, ittas állapotban megjelent a dorogi, közös udvarú, több lakásos ingatlanban, ahol az ott lakó ismerőseitől alkoholt kéregetett. Miután a lakók kérését elutasították, a vádlott benyitott a sértett szobájába, ahonnan – közvetlenül az alvó, védekezésre képtelen sértett ágya mellett lévő asztalról – eltulajdonított egy 45 ezer forint értékű, kinyitható tokban lévő mobiltelefont, benne a sértett személyi igazolványával, lakcímkártyájával és bankkártyájával – közölte az ügyészség.

A férfi az ellopott mobiltelefont eladta egy ismeretlennek 3000 forintért, az iratokat pedig eldobta.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a bíróság a vádlottat büntetővégzésben, tárgyalás mellőzésével végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztésre ítélje, valamint kötelezze arra, hogy a lopással okozott kárt a sértettnek térítse meg.

Korábbi cikkek:

Ütötte és rúgta élettársát, el is törte a bordáját

Terrorizálta és bántalmazta a nőt, a kiskutyáját meg falhoz és földhöz vágta

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.

2024. Május 28. 19:52, kedd | Helyi

Tűzoltó gyereknapot rendezett a Richter

Immáron harmadik alkalommal rendeztek Richter Tűzoltó Gyereknapot Dorogon.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 17:21, kedd | Helyi

Jöjjön el gyermekével a Richter Tűzoltó Gyereknapra!

Május 25-én, szombaton immár harmadik alkalommal rendeznek interaktív gyereknapot a Richter Gedeon Nyrt. dorogi gyáregységének nagyparkolójában.