Városlista
2023. december 9, szombat - Natália

Hírek

2023. Május 04. 15:30, csütörtök | Sport

Amíg mentünk jól éreztük magunkat!

Amíg mentünk jól éreztük magunkat!


Rally Vipavska dolina verseny vett részt az elmúlt hétvégén a Juhász - Bencs ralipáros.

A pilótával beszélgetek:

Péntek belvárosi gyorsot este rendezték meg. miként is sikerült számotokra?
- Nagyon jól! Próbáltunk látványosan lendületesen közlekedni, ami szerintem sikerült is. A pályabejáráson nem is gondoltam, hogy ilyen élvezetes lesz ez a gyorsasági szakasz. Igazán jól éreztük magunkat.


Višnje 1-es, és 2-es gyors ideje között hét másodperc a különbség. Ennyit miként is sikerült javítanotok?
- Ráadásul úgy sikerült ennyit javítanunk, hogy az utolsó 1km t törött féltengellyel tettük meg. Nem mentem még ezen a versenyen sosem, ezért az első kört óvatosra vettem. Aztán úgy gondoltam, hogy a 2. kört megnyomjuk és ez látszott is az időeredményen.


27 versenyzőpáros nem látta meg a célt. Sokan műszaki hiba miatt estek ki, mint ti is. Autógyilkos volt esetleg a pálya?
- A sok visszafordító, a sok erős kanyar tönkreteszi a hajtást. Gyakorlatilag a legtöbb kiesett versenyzőnek ilyen problémája volt. Nekünk is ki kell erre találnunk valamit.


A Negyedik gyors célja előtt eltört a jobb hátsó féltengelye a micunak. Kicseréltétek és super ralizni szeretettek volna?
- Kicseréltük, de sajnos nem volt engedélyezve a super rally ezen a versenyen. Így nekünk ott véget ért a verseny.


Legközelebb a Velenje ralin találkozunk veled?
- Velenje Rally lesz, az első idei Mitropás futamunk! Már várjuk nagyon.


Együttműködő partnereink: NR Szoftver Kft., Extrem Line Kft., P.O.P. Kft., ML-Log Kft., Mihidra Kft., JB Control Kft., Vidia Csavar, Volvid Zrt., Cső-Kötő Kft., LEL Kft., Hun-Therm Kft., PLESO-VIA-BAU Kft., Érdi Rally Team Kft., DR. Lan. Eu, www.lanexpert.hu, Artifex J+J Kft., Komplex-D Kft., TT Sped Kft., Lubland Kft, Green Goes Kft. KELI BAU, GTT-Logistic Solution Kft, BB-Logistic Solution Kft. LetMeSolvelt Kft., Az “Infovárosok.hu hírportál hálózat”.

Fotó: motorsand4x4.com

- Hajósi Miklós -

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 06. 21:29, szerda | Sport

Költözik a TRACKWOOD

Na persze nem kell megijedni!

2023. December 05. 13:01, kedd | Sport

Kerkez Milos 19. az idei Golden Boy-listán

Kerkez Milos, a Bournemouth magyar válogatott játékosa a 19. helyen végzett a legjobb 21 éven aluli, Európában játszó labdarúgókat értékelő 2023-as Golden Boy-listán.

2023. December 04. 06:00, hétfő | Sport

Labdarúgó NB I - A Mezőkövesdet sem tudta legyőzni a címvédő

A Ferencváros kisebb meglepetésre hazai pályán gól nélküli döntetlent ért el a Mezőkövesd ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójának vasárnap esti zárómérkőzésén.