Városlista
2022. január 24, hétfő - Timót

Hírek

2014. November 19. 08:16, szerda | Helyi
Forrás: lvp

„Anyátok úgyis meg fog halni” – felfüggesztettet kér az esztergomi ügyészség

„Anyátok úgyis meg fog halni” – felfüggesztettet kér az esztergomi ügyészség

Súlyos beteg, volt feleségéről trágárul beszélt, majd gyermekeinek azt mondta, hogy édesanyjuk úgyis meg fog halni. Az esztergomi ügyészség súlyos trauma okozás miatt felfüggesztett börtönbüntetést kér a 34 éves férfire.

Első házasságából származó gyerekei előtt szidta trágárul súlyos beteg, volt feleségét egy 34 éves férfi, aki mindezt követően még azt is mondta durván 6 éves fiának és 7 éves lányának, hogy édesanyjuk úgyis meg fog halni.

Az asszony 2011-ben vált súlyos beteggé, melyet követően férje 2012-ben elhagyta és új családot alapított, tavaly ősz óta pedig havonta egyszer vannak nála láthatáson gyermekei. Az ügyet követően az eset miatt eljárás indult a férfi ellen. Az Esztergomi Járási Ügyészség pedig, mivel az elkövető olyan traumát, érzelmi sérülést okozott gyermekeiben, amelyet nem tudnak feldolgozni, ezért felfüggesztett börtönbüntetést kér a férfire.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 24. 11:33, hétfő | Helyi

Megkezdődik a lakossági szennyvízelszállítások ellenőrzése

Polgármesteri rendelet alapján Esztergom közigazgatási területén belül a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz elszállítását kizárólagosan az önkormányzattal szerződésben álló közszolgáltató végezheti.

2022. Január 24. 11:01, hétfő | Helyi

Nyomozást indított a rendőrség a metróbaleset ügyében

Vasúti közlekedés gondatlan veszélyeztetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen a rendőrség a Kőbánya-Kispest állomásnál szombatra virradóra történt metróbaleset ügyében.

2022. Január 23. 09:49, vasárnap | Helyi

KÓTA-díjat kapott az Esztergomi Szimfonikus Zenekar és Reményi László karmester

2022. január 22-én tartotta idei díjátadó ünnepségét a KÓTA - Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége - a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium Nagytermében. 14 kategóriában 37 díjazottat ismertek el.

2022. Január 21. 12:08, péntek | Helyi

Az esztergomi születésű Pónya Sára is indul Pekingben a februári téli olimpián

Alpesisíben Kékesi Márton és Tóth Zita, míg sífutásban Kónya Ádám és Pónya Sára indulhat a februári, pekingi téli olimpián.