Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2014. Július 17. 12:44, csütörtök | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Átverés Esztergomban: csatornatisztítást ígért, végül csak a pénzt vitte a férfi

Átverés Esztergomban: csatornatisztítást ígért, végül csak a pénzt vitte a férfi

A 28 éves férfi csatornatisztítás ürügyével csalt ki pénzt többek közt egy esztergomi sértettől a minap. A csalót végül a rendőrök csalással és hamis magánokirat felhasználásával vádolják.

Csalás vétség és hamis magánokirat felhasználása vétség elkövetésnek megalapozott gyanúja folytat eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya Cs. András ellen. A 28 éves székesfehérvári férfi a gyanú szerint csatornatisztítás ürügyén szerzett pénzt két üzlet dolgozójától július 15-én. A gyanúsított azt állította, hogy szerződésben áll az önkormányzattal és a kötelezően előírt csatornatisztítást kell elvégeznie. A férfi kiállította számlát, melynek egy részét egy esztergomi szoláriumban és egy tatai üzletben ki is fizették neki. Cs. Andrást július 16-án fogták el az esztergomi nyomozók, akik gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, melynek során elismerte a bűncselekmény elkövetését. Ruházatának átvizsgálásakor megtalálták azt a hamis okmányt, mellyel Cs. András vállalkozóként igazolta magát. A rendőrség a büntetőeljárás során vizsgálja, hogy a férfi követett-e el további, hasonló bűncselekményeket.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság várja azok jelentkezését, akiket a gyanúsított hasonló módszerrel megkárosított, de ez idáig nem tettek feljelentést a rendőrségen. A sértettek a 33/510-240-es telefonszámon, a 107-es, 112-es segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve személyesen az Esztergomi Rendőrkapitányságon tehetik meg bejelentésüket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.