Városlista
2021. június 15, kedd - Jolán

Hírek

2021. Június 10. 11:40, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Autófinanszírozás egyszerűen

Autófinanszírozás egyszerűen

Napjainkban, amikor egyre többen költöznek ki az agglomerációba, vagy éppen csak kevésbé szívesen ülnek tömegközlekedésre, megnőtt az autók iránti kereslet.

Akár a kényelem, időspórolás vagy a biztonság a fő szempont, egyáltalán nem biztos, hogy egyik pillanatról a másikra előteremthető a pénz egy négykerekű járműre, hiszen az extrák számában és ezzel együtt a kifizethető pénznél is a határ a csillagos ég.

Járműfinanszírozási módszerek

Ma már nagyon sok megoldás van arra vonatkozóan, hogy honnan és milyen formában gyűjtjük össze a pénzt az autóra. Van, aki spórol már egy ideje, és végül hitel nélkül, egy összegben meg tudja venni, de vannak olyanok is, akkor a kölcsön vagy a lízing megoldásokat választják. A lízing jellemzően az új autókat használók és a cégek körében népszerűbb, a hitel azonban már a régebbi autók esetében is gyakran előfordul.

Sürgősen szeretnél autóhoz jutni?

Ha te sem tudsz hirtelen őrült spórolásba kezdeni, vagy esetleg nincs több hónapod/éved arra, hogy összegyűjtsd a kívánt összeget a kinézett autóra, akkor neked is jó megoldás lesz a személyi kölcsön. Több konstrukció is van ma már a piacon, mely segítségével gyorsan, akár 1-2 munkanapon belül pénzhez juthatsz, így attól sem kell félned, hogy lecsúszol a kiválasztott autóról. Ez a módszer gyors és kiszámítható, nem utolsó sorban pedig, bármikor elérhető. Legyen szó egy kisebb 500.000 forint értékű, vagy egy újabb, nagyobb 1,5 milliós autóról, a szabad felhasználású személyi kölcsön segítségével napokon belül a tiéd lehet.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 05. 10:19, szombat | PR

Így védekezzünk a vakond ellen kíméletes módszerekkel!

Nehéz eldönteni, hogy a vakond hasznos vagy káros, ha megjelenik a kertünkben.

2021. Május 28. 14:38, péntek | PR

Milyen típusú izzót válasszunk?

Amikor eljött az ideje, hogy új izzó után nézzünk otthonunkba, nem érdemes elkapkodni a döntést.

2021. Május 26. 17:20, szerda | PR

Terasztervezés átgondoltan. Mire ügyeljek WPC teraszburkolat vásárlás előtt?

A terasz valami pluszt ad hozzá az életünkhöz. Ezért sem mindegy, hogy mennyi időt töltünk annak megtervezésével, a kivitelezésével és mennyire vagyunk képben az adott terasz kialakításához szükséges anyagismerettel.

2021. Május 26. 08:13, szerda | PR

5 szuper ötlet, amivel kicsalhatjuk a gyerekeket a kertbe

Űrállomás, focipálya, állatkert és főhadiszállás - a családi ház udvarán sok különböző mini világ elfér, csak győzzük követni, hogy éppen melyik az aktuális kedvenc!