Városlista
2023. január 27, péntek - Angelika

Hírek

2017. December 27. 08:47, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Autóról leeső vascső okozott súlyos sérülést Esztergomban

Autóról leeső vascső okozott súlyos sérülést Esztergomban

Vádat emelnek az ellen az 53 éves férfi ellen, aki gondatlanságból balesetet okozott Esztergomban a Terézia úton.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy helyi lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított július 7-én 10 óra 20 perckor Esztergomban a Terézia úton közlekedett egy Citroen Jumper típusú nyitott áruszállító tehergépjárművel. A jármű a rakfelületén hevederrel rögzített vascsöveket szállított. Azok nem megfelelően lettek rögzítve, így egymáson elcsúszva kimozdultak. Az egyik cső leesett és beesett egy szemből közlekedő Ford típusú személykocsi utasterébe. A cső a kocsit vezető nő bal vállának csapódott és súlyos sérüléseket okozott. A rendőrök a Citroen gépjárművet vezető férfit gyanúsítottként kihallgatták.

Az Esztergomi Rendőrkapitányságon a nyomozást az 53 éves helyi lakossal szemben befejezték és az ügyben keletkezett iratanyagot vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldték.

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 24. 19:28, szombat | Helyi

Elégedetten zárja az évet a Kivirágzó Esztergomért Alapítvány

Köszönik Mindenkinek az eddigi bizalmat, támogatást és a sok lehetőséget. Jövő tavasszal újult erővel folytatják.

2022. December 16. 14:34, péntek | Helyi

SIKERES KIÁLLÍTÁSOK AZ EUROHÍD ALAPÍTVÁNY SZERVEZÉSÉBEN

Az Eurohíd Alapítvány 2021 végén szomorú szívvel hagyta el a kiállításoknak majd 10 esztendeig otthont adó Rondella Galériát.

2022. December 15. 14:26, csütörtök | Helyi

Esztergomi intézményt is támogat a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. mintegy 600 ezer forinttal támogatta az Esztergomi Dobó Katalin Gimnáziumot, melyből okostáblát vásároltak a kémiaterembe. Az oktatást segítő eszközt december 14-én, szerdán adták át.

2022. December 08. 16:49, csütörtök | Helyi

MEGNYÍLT A X. MŰVÉSZET ESZTERGOMÉRT ADVENTI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR

2022. december 3-án nyitotta meg az Eurohíd Alapítvány szokásos adventi kiállítását a Kapcsolatok Házában, X. Művészet Esztergomért címmel.