Városlista
2023. december 9, szombat - Natália

Hírek

2011. December 24. 07:47, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Az apák tárgyaltak az X-Faktorosok szerelméről

Az apák tárgyaltak az X-Faktorosok szerelméről

Kováts Vera nem titkolta, hogy édesapja mindig is szigorúan nevelte. Éppen ezért izgult amiatt, hogy miről beszélgetett Baricz Gergő papájával.

A csupán tizenhat éves lány édesapja eleinte nem nézte jó szemmel, hogy Baricz Gergő udvarol neki. Hiszen azt szerette volna, ha a lánya csakis a versennyel és az énekléssel foglalkozik, nem pedig a szerelemmel. Ezért is volt hatalmas lépés tőle, amikor az X-Faktor döntőjén odament Gergő papájához. A két férfi hosszan beszélgetett, miközben a szimpátia jeleként megszorították egymás kezét. Úgy látszik, sokat segített, hogy a szülők bemutatkoztak egymásnak, és bepillantást nyertek a másik életébe. Hiszen ezek után Vera édesapja még az énekes fiúhoz is odament, hogy meghívja őt magukhoz karácsonyra. Vagyis minden jel arra mutat, hogy még a család is áldását adta a két fiatal kapcsolatára és drukkolnak a szerelmüknek. Már csak az a kérdés, hogy Vera és Gergő fellángolása hosszú távra szól-e...

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 07. 13:46, csütörtök | Bulvár

Halottnak próbálta nyilváníttatni magát egy férfi, hogy megússza a börtönt

Elfogtak egy szabolcsi férfit, aki saját maga halottnak nyilvánításával próbálta megúszni börtönbüntetését.

2023. December 07. 06:00, csütörtök | Bulvár

Hajléktalanoknak készített ajándékcsomagokat Novák Katalin

Novák Katalin szerdán részt vett a Magyar Református Szeretetszolgálat (MRSZ) hajléktalanokat segítő adventi programjában.

2023. December 05. 13:03, kedd | Bulvár

Bemutatták a GTA 6 előzetesét

Bemutatta helyi idő szerint hétfő éjjel a Rockstar Games amerikai videojátékfejlesztő cég a Grand Theft Auto sorozat legújabb, hatodik részének előzetesét, és egyben közölte:

2023. December 05. 13:00, kedd | Bulvár

Lenny Kravitz jövő júliusban Budapestre jön

Lenny Kravitz jövőre a magyar fővárosban is fellép. A világhírű amerikai funk-rock előadó 2024. július 30-án ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.