Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Szeptember 27. 08:02, péntek | Helyi

Az ellenzék a zavarkeltésért dolgozik, a Fidesz a városért - közlemény

Az ellenzék a zavarkeltésért dolgozik, a Fidesz a városért - közlemény

Határozatképtelenség miatt elmaradt a csütörtöki testületi ülés, mivel A Fidesz-KDNP frakció többsége, a Jobbik illetve az egykori LMP képviselő sem jelent meg a közgyűlésen. Fidesz-KDNP közlemény.

"A testületi ülés nem volt határozatképes, mivel a Jobbik illetve az egykori LMP képviselőjén kívül több képviselőnk nem kívánt részt venni, részben magánjellegű elfoglaltságuk részben pedig a kialakult állapotokra való tekintettel, mivel nem látták biztosítva a megfelelő munkakörülményeket.

Fidesz-KDNP frakció képviselői szeretnének a továbbiakban is nyugodt körülmények között dolgozni, ezért megkérjük polgármester asszonyt, hogy a továbbiakban is biztosítsa a rendet, a nyugodt munkakörülményeket a testületi teremben és a városházán.

A médiából egyértelmű számunkra, hogy az ellenzéki pártok célja nem a városért, az itt élő polgárokért való munka, hanem a szándékos zavarkeltés és a botrány fenntartása.

A képviselők négy évre szóló mandátumot kaptak a választóktól, ezért a továbbiakban is az Esztergomiakért, az itt élőkért a képviselői eskünkhöz méltóan szeretnénk a munkánkat ellátni jövő év őszéig.

Mind a Fidesz esztergomi szervezete, mind a frakció azon dolgozik, hogy Városunk élhetőbb legyen, ehhez pedig nyugodt, botrányoktól mentes közéletre, valamint nem az ellenzéki pártok öncélú politizálására van szükség."

György Róbert elnök - Steindl Balázs frakcióvezető

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT