Városlista
2024. április 22, hétfő - Csilla

Hírek

2022. Augusztus 03. 09:07, szerda | PR
Forrás: (x)

Az érszűkület kiegészítő kezelése - alternatív terápia

Az érszűkület kiegészítő kezelése - alternatív terápia

Az érrendszer betegségei sokáig nem okoznak tüneteket, de érdemes vigyázni a vérkeringésünkre, hogy az később is megfelelően elláthassa a szerepét.

Érszűkület esetén az ér belső átmérője lecsökken, emiatt a benne áramló vér mennyisége is a kevesebb lesz. Érszűkület miatt kialakulhatnak halálos szövődmények, mint például szívinfarktus, lábszárfekély, veseelégtelenség.

Az érszűkület kialakulását fokozza a stressz és szorongás, az elhízás, a magas vérzsírszint, a magas vérnyomás és örökletes tényezők is növelhetik az érszűkület kialakulásának kockázatát. Különféle rizikófaktorok, például dohányzás és bizonyos munkakörök fokozott mértékben károsítják az ereket, ami miatt gyakorlatilag elkerülhetetlen az érszűkület. Ha sok üléssel, kevés mozgással járó munkát végzünk, akár megelőzés jelleggel is oda kell figyelnünk az ereink állapotára, a mikrokeringésünk javítására.

Érszűkület és a mikrokeringés javítása

Szervezetünk építőköveit alkotó sejtek normális funkciójához az elegendő tápanyag és oxigén mellett az is szükséges, hogy a sejtek képesek legyenek megszabadulni a bomlástermékektől. Ezt a kétirányú folyamatot az érrendszer biztosítja. Azt, hogy e folyamat a test legtávolabbi sejtjéig rendben megvalósuljon, a mikrokeringés biztosítja a hajszálerek hálózata útján. Az érrendszer működése az életkor előrehaladtával fokozatosan romlik, mivel az érrendszert károsító tényezők hatása az évek során összeadódik. A kevesebb mennyiségű vér az összeszűkült erekben kevesebb oxigént képes szállítani a sejtekbe. Fontos, hogy a dohányosok különösen odafigyeljenek szervezetük mikrokeringésének állapotára, de erre nemcsak nekik, hanem minden embernek szüksége van.

Lehetőség van arra, hogy a mikrokeringés serkentésével javítsuk egészségi állapotunkat, így akár az érszűkület kiegészítő kezeléseként is csökkenthetjük az elégtelen mikrokeringésből eredő egészségi problémák kockázatát.

Egy orvostechnikai eszköz mellékhatásoktól mentesen segíti a mikrokeringés javítását, így akár otthoni környezetben, pihenés közben is tehetünk az egészségünkért. A bérelhető orvostechnikai eszköz használata csökkenti a vörösvértestek összetapadását, ezáltal több oxigénhez jut a szervezet, megindulhat sejtszinten a regeneráció.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 09. 09:36, kedd | PR

Uralni a mezőnyt: Hogyan befolyásolják a sakk stratégiák a futballt

A sport világában a stratégia döntő szerepet játszik egy csapat sikerében. Míg a futball dinamikus és kiszámíthatatlan játék, a sportág mögött meghúzódó taktikai elvek közül sok a sakk világában gyökerezik.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.

2024. Április 05. 22:16, péntek | PR

Teljes energiafüggetlenség napelemekhez kapcsolható telepíthető áramfejlesztőkkel

Az energiaellátás fennakadásmentes biztosítása ma már alapvető igény, melynek érdekében a technológiai fejlődés és a környezettudatos gondolkodás egyre inkább összefonódik.