Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. December 08. 11:57, szerda | Helyi
Forrás: Miss Hungary

Az esztergomi Békési Noémi Magyarország új szépségkirálynője

Az esztergomi Békési Noémi Magyarország új szépségkirálynője

A 31. Miss Hungary 2021. Nemzeti Szépségverseny és Királynőválasztás döntőjét december 4-én rendezték meg a Gödöllői Királyi Kastély Lovardájában.

Hazánk legrégebbi szépségversenyén a közönség szavazatai alapján az esztergomi Békési Noémi kapta toronymagasan a közönségdíjat. Ezzel automatikusan jutott be a koronára esélyes öt szépség közé, akikből a szakemberekből és a támogatókból álló 22 tagú zsűri választotta ki a királynőt és a két udvarhölgyét.
A nyílt szavazás után végül Békési Noémi lett 2021 királynője, első Udvarhölgye Nánási Dorottya, a második Udvarhölgye pedig Orosz Titanilla lett.

A Tini kategóriában a csongrádi Fekete Vivien fejére került a korona, a zsűri a zalaegerszegi Sabjanics Zorkát és a pomázi Faragó Maját választotta meg Udvarhölgyeknek.

A rendezvény a La Burrata Mozzarella, a mozzarellák királynője főtámogatásával valósult meg. A közel 4 órás gála műsor keretében 4 alkalommal vonultak fel a versenyző szépségek, akik végül Sissi korabeli korhű ruhakölteményekben várták a ceremónia fénypontját.
A Királynő és a Kishercegnő koronázása mellett számos különdíj is gazdára talált a döntőn, hiszen a megválasztották a Harkány Fürdő, a Dráva Hotel és a Park Hotel szépét is, de díjazta a Naturliget és a La Burrata Mozzarella is a döntősöket.

Az InfoEsztergom Noémi bemutatkozásán kívül kiderítette, hogy bár a Királynő Budapesten született, de városunkban nőtt fel, két kisöccse van, édesanyja pedig hosszabb időn keresztül az esztergomi Polgármesteri Hivatalban dolgozott.

Békési Noémi Királynő bemutatkozása: Békési Noémi vagyok, 20 éves, Komárom-Esztergom megyéből, Esztergomból jöttem. A Budapesti Gazdasági Egyetem hallgatója vagyok kereskedelem és marketing szakon, mellette marketingesként dolgozom. Tanult nyelveim: angol felsőfokon és olasz alapszinten. Szabadidőmben szeretek jógázni, olvasni, fitneszterembe járni, festeni, sütni-főzni, úszni, túrázni, utazni, a családommal lenni és vigyázni a kistestvéreimre. Szeretem az elegáns megjelenést, a minőségi, divatos ruhákat kedvelem. Nagyon fontos számomra a sport, az egészséges életmód, a helyes táplálkozás, a fenntarthatóság és a környezetvédelem. Régi álmom szépségkirálynőnek lenni, ezzel példát szeretnék mutatni és méltón képviselni hazánkat.

Fotók:Miss Hungary

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.