Városlista
2021. április 12, hétfő - Gyula

Hírek

2021. Április 08. 09:00, csütörtök | Kék hírek
Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói fülelték le a drogdílert

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói fülelték le a drogdílert

Jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette miatt indult ügyben kérte az ügyészség egy gyanúsított letartóztatásának meghosszabbítását.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette miatt indult ügyben indítványt tett a letartóztatása meghosszabbítására annak a férfinak, aki 2019. évben Tatabányán marihuánát és amfetamint értékesített több fogyasztónak.

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított 2019. évben Tatabányán marihuánát és amfetamint értékesített több fogyasztónak. Az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói 2020. április 3-án a gyanúsított ellen lopás miatt folyamatban lévő ügyben tartott házkutatást a gyanúsított tatabányai lakásában, melynek alkalmával a férfitól közel 100 gramm értékesítési célzattal tárolt, jelentős mennyiségnek számító amfetamin került megtalálásra és lefoglalásra.

Az ügyészség indítványával egyezően a járásbíróság nyomozási bírája a gyanúsított letartóztatását 2020. április 9-én rendelte el.

Az ügyészség indítványozta a gyanúsított letartóztatásának további két hónappal történő meghosszabbítását, tekintettel arra, hogy vele szemben továbbra is fennáll a bűnismétlés veszélye.

A Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája az ügyészi indítványnak helyt adott és annak megfelelően a gyanúsított letartóztatását meghosszabbította.

Fotó: Pixabay

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 12. 13:01, hétfő | Kék hírek

Több mint háromszáz határsértővel szemben intézkedtek a hétvégén

Háromszáznegyvenhárom határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák péntektől vasárnapig - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

2021. Április 11. 11:03, vasárnap | Kék hírek

Késsel fenyegetőzve rabolta ki osztálytársát egy tinédzser lány

A budaörsi rendőrök órákon belül elfogták azt a 15 éves lányt, aki a gyanú szerint kirabolta osztálytársát.

2021. Április 11. 05:00, vasárnap | Kék hírek

Két órán belül elkapták a betörőt

A hevesi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a helyi férfit.

2021. Április 10. 15:08, szombat | Kék hírek

Kocsit lopott, majd kétszer is összetörte

A zalaegerszegi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.