Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. December 17. 11:24, hétfő | Helyi
Forrás: lvp/ 21

Az ország legjobb DJ-je a plusz21-ben

Az ország legjobb DJ-je a plusz21-ben

A magyar progressive house ikon, Kühl zenél szombaton a dorogi +21 Kultúrhely és Koktélbárban. Előtte Johnny Dakko, Figarro, Dj Ortyn és Sluki pörgeti szettjeit egy fergeteges house klasszikusokat idéző bulin.

A First Aid partysorozat újabb buliján a magyar progressive house ikon, Kühl látogat el a dorogi +21 Kultúrhely és Koktélbárba szombaton. A program 21 órától indul, mikor is Johnny Dakko húzza elő a legfinomabb house darabjait Classic-cal fűszerezve. Johnny nemrég kezdte a zenélést, de már most sokan szeretik őt változatos zenetára és pontos keverési technikája miatt.

22 órakor lép aztán a pultba Figaro, aki szokásához híven ismét pengeélen fog táncolni a legfinomabb deep house és az electros beütésű prog-house között. Figaro nem véletlenül állandó vendége a First Aid partiknak. Abszolút tudja, mi kell a közönségnek a bemelegítéshez.

23 óra 30 perctől pedig indítja szettjét a First Aid megálmodója és szervezője
a Londonból hazalátogató Dj Ortyn. Az elmúlt tíz év Magyarországon szerzett tapasztalatait ötvözi a kint tanultakkal. Angliában egy másfajta partykultúra él, mint itthon, így a történet egyszerű. Fogd az itthoni stílust, vedd ki a legjobb dolgokat belőle, gyúrd össze a legőrültebb London style-lal és összeáll a kép. Elcsavarós, de mégis táncolható, néhol felcsendül egy-egy ismerős kiállás, vokál. Ez a zene, amit nem ismersz, de mégis ismered. Az eufórikus hatás garantált.

Ortyn szettje után végül érkezik az est guest dj-je, Kühl, aki a közönségszavazatok alapján az ország 4. legnépszerűbb lemezlovasa 1998-ban. Ezen a helyezésén később javított és 2001-ben és 2002-ben már ő állt az élen. Négy évig a Pacha Budapest, hat évig a siófoki Club Flört, 2004-től 2006-ig a Home Budapest „házigazdája”. 2002-től 2007-ig a Fame Promotion promótere és lemezlovasa, a Dokk Club szombati Dokk Progression estjeinek rezidense és kreátora. Olyan nevekkel játszott már együtt az angol Global Underground, a Cream és a Renaissance klubesteken, mint Sasha, John Digweed, Nick Warren, Anthony Pappa…stb.

Kühl szettje után a klub rezidense, Sluki fog pakolni egy komoly kis finom Tech House szettet. Sluki után pedig végül egy nagy meglepetésnek lehetnek fültanúi a bulin résztvevők: 2 cd deck, 2 kontroller, 2 keverőpult! Extra hangerő! Korongok Vs. MIDI&Laptop… Figaro b2b Ortyn. Az időutazás ugyanis folytatódik 2005-től visszafelé, olyan Classic Progresszív szettet fognak pakolni, hogy imádkozni kell majd a falak épségéért. Egy biztos. A környéken nem igazán kapni hasonlót. Visszakapjuk majd a régi idők paryfeelingjét. Aki régóta vágyott hasonló megmozdulásra, annak boldogan fog kezdődni a 2012-es karácsonyi időszak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.