Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. Február 28. 05:01, péntek | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Az SPH Plusz Kft.-nél jártak a Babits iskola kis diákjai

Az SPH Plusz Kft.-nél jártak a Babits iskola kis diákjai

Pályaorientációs nap alkalmából február 26-án az SPH Plusz Kft.-nél jártak az esztergomi Babits Mihály Általános Iskola 3. osztályos tanulói.

A vállalkozás gépgyártással foglalkozik, főleg az autóipar és a vegyipar számára készít egyedi célgépeket és gyártósorokat.

A diákokat pedagógusaikkal együtt Schmidt Balázs ügyvezető igazgató vezette körbe a 2018-ban átadott gyártócsarnokban, melynek során a gyermekek betekintést nyerhettek a különböző munkafolyamatokba, a tervezéstől a gyártásig. A cég vezetősége úgy gondolja, hogy már fiatal korban el kell kezdeni a jövő szakembereit motiválni, ezért nagy örömmel fogadták a pedagógusok és a gyermekek felkérését. A vállalat fontosnak tartja saját dolgozóinak a továbbképzését is, erre rendszeresen lehetőséget is biztosítanak a munkavállalók számára.

Az SPH Plusz Kft. vezetősége őszintén reméli, hogy jó példával tudtak a gyermekek számára szolgálni, látva a kiváló munkakörülményeket, az összetartó csapatot, és ha csak ennyivel is, de ösztönözni tudták őket a továbbtanulásra.

Ezúton is kívánnak nekik sok szorgalmat és kitartást a tanulásban!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT