Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2022. Május 13. 09:57, péntek | Helyi
Forrás: Kapcsolatok Háza/játéksziget.hu

AZUL KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI BAJNOKSÁG

AZUL KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI BAJNOKSÁG

Kedves Érdeklődők, Versenyzők!
A Társasjátékos Kupán kilenc önálló versenyszámban mérettetheted meg magad.

Az Azul egy egyedi mechanikával rendelkező, gyönyörűen kivitelezett társasjáték, amiben csempéket kell helyezni a megfelelő helyekre. A játékosok igazi mesterek bőrébe bújnak, akik I. Mánuel portugál király parancsára versenybe szállnak, hogy megépítsek a tökéletes falat, amelyre a királyuk úgy vágyakozik.

A játék során mozaik darabokat kell gyűjteni, egymás elől elhappolva a legjobb darabokat. Figyelni kell a saját és a játékostársaid mozaik készletét, hiszen ebben a játékban a mennyiség nem lesz egyenlő a minőséggel, sőt, ha fölösleges mozaikokat gyűjtesz össze, azért mínusz pontokat kapsz!

A játékosok, a táblájukon gyűjtik a mozaikokat, az alapján, hogy minden sorba csak 1 féle mozaik típust helyezhetnek fel. Ha a sor teljesen fel van töltve, akkor a mozaikból 1 db felmehet a falra.

Amikor valakinek kész lesz az egyik csempefalából egy oszlop, a játéknak vége. Nem feltétlen az a játékos lesz a nyertes, akinek elsőnek lett oszlopa.

Néhány fontos információ, hogy hogy is kell elképzelni ezt az egész versenyt!

Jelentkezésed után indulhatsz a Megyei Bajnokságon, amelyen ha győzöl nem csak kiadói kedvezményekkel gazdagodsz, de lehetőséget kapsz részt venni a Budapesten megrendezésre kerülő Országos Bajnokságon is. Ha pedig itt is te kerülsz a dobogó tetejére, tiéd a bajnoki cím, a hozzátartozó kupa és más értékes nyeremények is!

További részletek és a REGISZTRÁCIÓ miatt látogass el ide:

http://www.tarsasjatekoskupa.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT