Városlista
2023. december 7, csütörtök - Ambrus

Hírek

2013. Február 26. 07:59, kedd | Helyi
Forrás: KEMRFK

Babakocsiba rejtette a lopott holmit

Babakocsiba rejtette a lopott holmit

Betöréses lopás miatt folytat eljárást az esztergomi rendőrség P. Margit és ismeretlen társaival szemben, akik a gyanú szerint vasárnap betörtek egy kertvárosi szállóba és ágyneműhuzatot, függönyt tulajdonítottak el.

Az 50 éves budapesti nő és két társa a lakatlan szálló ablakát betörve hatoltak be az épületbe, majd a lopott holmit egy babakocsiba rejtették. A rendőrök a bűncselekmény helyszíne felé menet lettek figyelmesek a babakocsit toló nőre, a késői órán gyanúsnak találták az utcán gyermekét sétáltató nőt. Ellenőrzés alá vonták. Az egyenruhások nem lepődtek meg, hogy nem volt gyerek a babakocsiban, melyben megtalálták a szállóból ellopott tárgyakat. A nőt előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatása során elismerte a bűncselekmény elkövetését, valamint, hogy abban két társa is segédkezett.

Az 50 éves P. Margit ellen – szabadlábon hagyása mellett – szabálysértési értékre elkövetett betöréses lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, két társát még keresi a rendőrség.

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 06. 12:08, szerda | Helyi

»Őt dicsérte koldus, árva, emlékezzünk jóságára!«

2023. November 21. 09:05, kedd | Helyi

MÁR AZNAP LEBUKOTT

Egy férfi elveszítette a pénztárcáját, de még előtte, útközben találkozott a későbbi elkövetővel. Pár óra múlva minden kiderült, a dorogi rendőrök kihallgatták a tettest.

2023. Október 30. 11:27, hétfő | Helyi

Tűzoltás is szerepelt a dorogi Richter nyílt napi programjában

Több mint harmincan vettek részt a Richter Gedeon Nyrt. Dorogi Fióktelepének Környezetvédelmi és Iparbiztonsági nyílt napján október 17-én.

2023. Október 25. 11:48, szerda | Helyi

Kémiatanárok példaértékű munkáját ismerte el a Richter

Idén is átadták a Magyar Kémiaoktatásért díjakat.