Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. Február 26. 07:59, kedd | Helyi
Forrás: KEMRFK

Babakocsiba rejtette a lopott holmit

Babakocsiba rejtette a lopott holmit

Betöréses lopás miatt folytat eljárást az esztergomi rendőrség P. Margit és ismeretlen társaival szemben, akik a gyanú szerint vasárnap betörtek egy kertvárosi szállóba és ágyneműhuzatot, függönyt tulajdonítottak el.

Az 50 éves budapesti nő és két társa a lakatlan szálló ablakát betörve hatoltak be az épületbe, majd a lopott holmit egy babakocsiba rejtették. A rendőrök a bűncselekmény helyszíne felé menet lettek figyelmesek a babakocsit toló nőre, a késői órán gyanúsnak találták az utcán gyermekét sétáltató nőt. Ellenőrzés alá vonták. Az egyenruhások nem lepődtek meg, hogy nem volt gyerek a babakocsiban, melyben megtalálták a szállóból ellopott tárgyakat. A nőt előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatása során elismerte a bűncselekmény elkövetését, valamint, hogy abban két társa is segédkezett.

Az 50 éves P. Margit ellen – szabadlábon hagyása mellett – szabálysértési értékre elkövetett betöréses lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, két társát még keresi a rendőrség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT