Városlista
2022. november 27, vasárnap - Virgil

Hírek

2013. Február 26. 07:59, kedd | Helyi
Forrás: KEMRFK

Babakocsiba rejtette a lopott holmit

Babakocsiba rejtette a lopott holmit

Betöréses lopás miatt folytat eljárást az esztergomi rendőrség P. Margit és ismeretlen társaival szemben, akik a gyanú szerint vasárnap betörtek egy kertvárosi szállóba és ágyneműhuzatot, függönyt tulajdonítottak el.

Az 50 éves budapesti nő és két társa a lakatlan szálló ablakát betörve hatoltak be az épületbe, majd a lopott holmit egy babakocsiba rejtették. A rendőrök a bűncselekmény helyszíne felé menet lettek figyelmesek a babakocsit toló nőre, a késői órán gyanúsnak találták az utcán gyermekét sétáltató nőt. Ellenőrzés alá vonták. Az egyenruhások nem lepődtek meg, hogy nem volt gyerek a babakocsiban, melyben megtalálták a szállóból ellopott tárgyakat. A nőt előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatása során elismerte a bűncselekmény elkövetését, valamint, hogy abban két társa is segédkezett.

Az 50 éves P. Margit ellen – szabadlábon hagyása mellett – szabálysértési értékre elkövetett betöréses lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, két társát még keresi a rendőrség.

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 25. 16:14, péntek | Helyi

SZOBATÁRSÁTÓL LOPOTT

A 30 éves férfi egy esztergomi munkásszállón lopta meg a sértettet. Az esztergomi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

2022. November 21. 13:41, hétfő | Helyi

Esztergomi Adventi Vásár

Az ünnepi hangulatra vágyó közönséget az idei évben visszafogottabb, ám meghitt és különleges adventi programokkal várják az esztergomi Széchenyi téren.

2022. November 16. 09:40, szerda | Helyi

LICHNER BARBARA ÉS LISÁNYI ENDRE NYERTE A 2022-ES KALEIDOSZKÓP-DÍJAT

A Petőfi 200 emlékév tiszteletére az Eurohíd Alapítvány is meghirdette idei összművészeti pályázatát, Petőfi 200: Elpusztuló kert ott a vár alatt címmel.

2022. November 10. 16:04, csütörtök | Helyi

BOZSÓ ANDRÁS: ÉS / VAGY

Bozsó András fotóművész és/vagy című kiállítása nyílik az esztergomi Kaleidoszkóp Házban 2022. november 19-én, 19:00 órakor. A kiállítást Bakács Tibor újságíró, kritikus nyitja meg.