Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2022. Július 19. 16:05, kedd | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Balesetet okozott az M7-esen, majd elhajtott, de kigyulladt a kocsija

Balesetet okozott az M7-esen, majd elhajtott, de kigyulladt a kocsija

A rendőrök előállították a Nagykanizsai Rendőrkapitányságra az M7-es autópályán balesetet okozó férfit.

Egy 43 éves siófoki férfi közlekedett egy személyautóval az M7-es autópálya 190-es kilométerszelvényében Budapest irányába július 17-én 18 óra 30 perc körül, amikor hátulról nekiütközött az előtte haladó személykocsinak, aminek vezetője az út szélére kormányozta a járművét. A balesetben személyi sérülés nem történt, azonban az okozó jármű sofőrje anélkül, hogy erről és a segítségnyújtási kötelezettségéről meggyőződött volna, a helyszínt szikrázó kerekekkel megállás nélkül elhagyta – közölte a rendőrség.

A cserbenhagyó azonban nem jutott messzire, a sávolyi kihajtónál az autópályát elhagyta majd megállt a kocsijával, ami kigyulladt és leégett. A helyszínre érkező somogy megyei rendőrök elfogták a jármű vezetőjét, majd előállítását követően átadták az illetékességgel rendelkező Nagykanizsai Rendőrkapitányság munkatársainak, akik közúti cserbenhagyás vétségének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.