Városlista
2023. szeptember 25, hétfő - Eufrozina

Hírek

2016. Január 14. 10:30, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Balesetet szenvedett, majd a kórházban lopott egy esztergomi férfi

Balesetet szenvedett, majd a kórházban lopott egy esztergomi férfi

Az esztergomi rendőrök nemcsak a lopás gyanúsítottját fogták el, hanem a sértettnek is visszaadták az eltulajdonított mobiltelefonját.

Autóbalesetet szenvedett, ezért vitték be a mentők az esztergomi kórházba B. Gábort január 7-én este. A 25 éves helybéli férfit az orvos nem tartotta bent az egészségügyi intézményben, kivizsgálását követően hazaengedte. B. Gábor nem indult el azonnal, előbb bement a kórház orvosi szobájába és eltulajdonította az egyik ott dolgozó orvos mobiltelefonját.

A sértett, miután észrevette a lopást, feljelentést tett az Esztergomi Rendőrkapitányságon. Az esztergomi nyomozók széleskörű adatgyűjtést folytattak, amelynek eredményeként egy napon belül azonosították és elfogták a lopás vétség elkövetésével megalapozott gyanúsított férfit. B. Gábor gyanúsítotti kihallgatásán elmondta, hogy a telefont eladta, a nyomozók pedig megtalálták azt is, kinek. A készüléket a rendőrök lefoglalták, amelyet január 13-án visszaadtak a tulajdonosának.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 22. 21:15, péntek | Helyi

Esztergomban is kiállít az Artézi Csoport

2023. szeptember 9-én nyílt meg a Rondella Galériában a budapesti Artézi Csoport kiállítása, az Eurohíd Alapítvány szervezésében.

2023. Szeptember 20. 09:04, szerda | Helyi

Pölczman Péter fotográfus kiállítása látható a Kapcsolatok Házában

Pölczman Péter fotográfus Tűz és víz című kiállítása nyílt meg a Kapcsolatok Házában, amely 2023. október 29-ig tart nyitva az érdeklődő közönség előtt.

2023. Szeptember 06. 18:11, szerda | Helyi

Tűz volt a Richter dorogi gyártelepén

A dorogi gyártóüzem egyik tetőszerkezetén keletkezett a tűz.

2023. Augusztus 31. 15:21, csütörtök | Helyi

Harmadszor indul útjára a természettudományos mesepályázat

Ha ősz, akkor Richter TETT: harmadik alkalommal is meghirdetik a „Richter TETT: Te és a természettudományok – mesés történetek” elnevezésű mese- és történetíró pályázatot.