Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2016. Január 14. 10:30, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Balesetet szenvedett, majd a kórházban lopott egy esztergomi férfi

Balesetet szenvedett, majd a kórházban lopott egy esztergomi férfi

Az esztergomi rendőrök nemcsak a lopás gyanúsítottját fogták el, hanem a sértettnek is visszaadták az eltulajdonított mobiltelefonját.

Autóbalesetet szenvedett, ezért vitték be a mentők az esztergomi kórházba B. Gábort január 7-én este. A 25 éves helybéli férfit az orvos nem tartotta bent az egészségügyi intézményben, kivizsgálását követően hazaengedte. B. Gábor nem indult el azonnal, előbb bement a kórház orvosi szobájába és eltulajdonította az egyik ott dolgozó orvos mobiltelefonját.

A sértett, miután észrevette a lopást, feljelentést tett az Esztergomi Rendőrkapitányságon. Az esztergomi nyomozók széleskörű adatgyűjtést folytattak, amelynek eredményeként egy napon belül azonosították és elfogták a lopás vétség elkövetésével megalapozott gyanúsított férfit. B. Gábor gyanúsítotti kihallgatásán elmondta, hogy a telefont eladta, a nyomozók pedig megtalálták azt is, kinek. A készüléket a rendőrök lefoglalták, amelyet január 13-án visszaadtak a tulajdonosának.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT