Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Augusztus 05. 08:34, hétfő | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Balfácán esztergomi tolvaj, mindig elzavarták

Balfácán esztergomi tolvaj, mindig elzavarták

Többször, több helyen is próbálkozott, de mindig elzavarták a tulajdonosok. A rendőrség azonban őrizetbe vette a 34 éves esztergomi férfit.

S. Zsolt július 26-án éjszaka nyitott ki egy esztergomi ház kertjében parkoló személygépkocsit. Az udvarra a nyitott kertkapun át jutott be. Az autóban egy érték volt, a rádiós magnó. Ezt próbálta meg eltulajdonítani a 34 éves esztergomi férfi. Közel fél óráig ült a kocsiban és próbálta kiszerelni a rádiót. Azért szánt rá ennyi időt, nehogy megsérüljön, később ugyanis értékesíteni szerette volna. Elvinni viszont már nem tudta. A tulajdonos hazaért, megzavarta a tolvajt, aki elmenekült a helyszínről.

A sértett feljelentést tett az Esztergomi Rendőrkapitányságon, melynek nyomozói augusztus elsején elfogták és előállították a 34 éves S. Zsoltot, aki gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta továbbá, hogy a fenti eseten túl többször is vétett a törvény ellen. Július 18-án egy PB gázpalackot próbált meg eltulajdonítani egy családi ház udvaráról. Az ingatlanba július 25-én visszatért, de a sértett elzavarta onnan, így ismét üres kézzel távozott. S. Zsolt ellen – őrizetbe vétele mellett –szabálysértési értékre dolog elleni erőszakkal üzletszerűen elkövetett lopás vétség kísérlet és más vagyon elleni bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya és kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.