Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Június 17. 07:28, kedd | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Balfácán libatolvaj Dorogon – elszökött tőle az egyik ellopott szárnyas

Balfácán libatolvaj Dorogon – elszökött tőle az egyik ellopott szárnyas

Az egyik liba megszökött elrablója elől, a másikat viszont magával vitte, majd eladta a gyanúsított egy kocsmában. Mindez a közelmúltban történt Dorogon. A tolvajt el is fogta a rendőrség, kiderült, már többször lopott.

Egy dorogi családi ház udvaráról lopott el két libát a tokodi B.T. május 6-án. A 42 éves férfi a kerítésen bemászva jutott be a telekre, ahonnan két szárnyast akart magával vinni. A gyanúsított az állatokat átdobta a kerítésen, onnan vitte volna tovább őket. Egyiket sikerült felvennie, a másik azonban megszökött, elúszott a közeli patakban. A megmaradt libát B.T. magával vitte és megpróbálta eladni egy ismerősének, de ő nem volt vevő az árura. A férfi ezt követően a közeli kocsmába vitte a madarat, ahol 1500 forintért eladta egy falubelijének. B.T-t a dorogi rendőrök június 16-án otthonában elfogták, majd előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra, ahol részletes beismerő vallomást tett. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség, és kezdeményezte gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítását. A férfit egyébként nem csak a rendőrség kereste. Az Esztergomi Járásbíróság lopás vétség elkövetése miatt két elfogatóparancsot is kiadott ellene, ezért a Dorogi Rendőrkapitányság őrizetbe vette a férfit.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.