Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2022. Január 07. 09:39, péntek | Helyi
Forrás: Sajtóközlemény

Baltával agyonverte, majd felgyújtotta élettársát

Baltával agyonverte, majd felgyújtotta élettársát

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség emberölés bűntette miatt folyamatban lévő ügyben indítványozta annak a nőnek a letartóztatását, aki Bajóton, 2022. január 1-én, baltával ütötte élettársa fejét, majd felgyújtotta.

Az ittas állapotban lévő nő 2022. január 1-jén a késő esti órákban bajóti otthonukban előzetes szóváltást követően bántalmazta élettársát, több alkalommal, nagy erővel, ököllel, majd baltával megütötte a sértett fejét.

Ezt követően a gyanúsított egy kabáttal letakarta a sértett felsőtestét, a kabát alá fahasábokat és papírt tett, majd a papírt meggyújtva felgyújtotta az ekkor már eszméleténél nem lévő és nem mozduló sértett testét, majd elhagyta a helyszínt. A sértett a helyszínen életét vesztette. A sértett halála a koponyára mért többrendbeli, nagy erejű erőbehatás eredményeképpen kialakult nyílt agyroncsolódás miatt következett be.

Fotó: police.hu

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói emberölés bűntettének elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként a nőt.

Az ügyészség indítványára a Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája egy hónap időtartamra elrendelte a nő letartóztatását tekintettel arra, hogy vele szemben fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT