Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. December 13. 08:43, péntek | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Bántalmazás és rablás Esztergomban – bilincsben az elkövető - VIDEÓ

Bántalmazás és rablás Esztergomban – bilincsben az elkövető - VIDEÓ

A boltban figyelte ki áldozatát, akit bántalmazott és kirabolt egy férfi Esztergomban. A rendőrök 13 órán belül elfogták a rablás bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 56 éves férfit.

A helyi rendőrök a bűncselekmény elkövetése után 13 órán belül elfogták azt az 56 éves férfit, aki december 10-én Esztergomban az utcán bántalmazott egy asszonyt és elvette tőle a táskáját. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint Cs. László 19 óra körüli időben támadt rá a sértettre, majd megpróbálta kitépni a táskát a földön fekvő sértett kezéből. Miután ez nem sikerült neki, az asszonynál lévő, élelmiszerekkel teli szatyrot vette el tőle, majd elmenekült a helyszínről. Az esztergomi nyomozók forró nyomon indultak a tettes felkutatására. A széleskörű adatgyűjtésnek köszönhetően a rendőrök rövid időn belül azonosították a férfit, aki ellen elfogatóparancsot adtak ki. Cs. Lászlót 13 óra múlva, december 11-én Dorogon elfogták a rendőrök és előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra. Az 56 éves férfi gyanúsítotti kihallgatásán részben elismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta, hogy ugyanabban az üzletben vásárolt, mint a sértett. Fizetés után követte és megvárta, míg egy másik üzletben is végzett. Azt is kivárta, hogy a nő pénzt vegyen ki a banki automatából, majd erőszakkal elvette értékeit. Cs. Lászlót az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT