Városlista
2022. augusztus 8, hétfő - László

Hírek

2022. Március 02. 16:24, szerda | Helyi
Forrás: Babots Mihány Színház

Bécsi vendégművész a Babits Mihály Színház repertoárján

Bécsi vendégművész a Babits Mihály Színház repertoárján

Március 5-én, szombaton Jenike Sára esztergomi születésű, a néhai Szent István Gimnázium volt diákja, ma Bécsben élő színművész a Pygmalion Theater Műselyemlány című előadásával lép fel Babits Mihály Színház színpadán.

A bécsi Pygmalion Theater Műselyemlány című vendégelőadását hozza el az esztergomi születésű Jenike Sára most szombaton, március 5-én 19:00-kor a Művelődés Házába a Babits Mihály Színház szervezésében.

1930-as évek, vészjósló idők, Berlin. Doris gépírónőként dolgozik egy ügyvédi irodában és közben arról álmodozik, hogy nagy flanc lesz belőle. A mindenre elszánt lány nem válogat az eszközökben, hogy elérje célját. Sokszor bajba keveredik, szerelmes lesz, elhagyják vagy maga áll tovább, ha szorulni kezd a hurok. De sikerül nagy flanccá válnia, vagy végül mindent elveszít?

Írta: Irmgard Keun
Rendezte: Geirun Tino
Játssza: Jenike Sára

Az előadás magyar nyelven látható, Jenike Sára fordításában.

Jegyvásárlás online ITT: https://www.jegy.hu/program/muselyemlany-132059

Vagy az előadás előtt a helyszínen.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Helyi

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.

2022. Augusztus 03. 10:23, szerda | Helyi

FARKAS NOÉMI: NEMIGEN…

Farkas Noémi képzőművész nemigen… című kiállítását 2022. augusztus 5-én nyitja meg az Eurohíd Alapítvány a Kapcsolatok Házában.

2022. Július 22. 16:02, péntek | Helyi

Tovább építkezik a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. dorogi fióktelepén jelenleg a Szteroid üzem részleges felújítása, valamint a hármas porta építése zajlik.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.