Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. Március 16. 09:59, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Bedrogozott autóst üldöztek a rendőrök Dobogókő felé

Bedrogozott autóst üldöztek a rendőrök Dobogókő felé

Nem véletlenül nem akart megállni a rendőr jelzésére, vezetői engedély nélkül hajtott a pilisszentkereszti férfi, sőt a drogtesztje is pozitív lett.

Pilisszántón figyelt fel a szolgálati kocsijával közlekedő helyi körzeti megbízott egy bizonytalanul, ám merészen hajtó fekete Mercedesre. A sofőrt nem érdekelte a záróvonal, több autó előzésébe kezdett, majd azzal sem törődött, hogy az őt követő rendőrautó fény-, és hangjelzéssel próbálta megállásra bírni. Pomáz felé vette az irányt, majd hirtelen Dobogókő felé fordult a 1111-es úton és egyre nagyobb sebességgel próbálta lerázni a járőrautót. Nem számolt azonban az út vonalvezetésével, egy balra ívelő kanyarban kisodródott és az út menti fák közé hajtva elakadt. Mire a rendőr odaért a sofőr kipattant a kocsiból és az erdő felé kezdett szaladni. A felszólításokra bizonytalanul reagált, ám az időközben érkező rendőri erősítést látva megadta magát. A kocsi egyik ülése alól előkerült egy 25 centi pengéjű kés, a sofőrről pedig kiderült, hogy eltiltás hatálya alatt áll, vezetői engedéllyel nem rendelkezik - közölte a rendőrség.

A 26 éves pilisszentkereszti férfivel szemben alkalmazott kábítószerteszt AMP-re, BZD-re, COC-ra, MOR-ra és THC-re pozitív eredményt mutatott, ezért mintavételre előállították.

Járművezetés bódult állapotban vétségének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult, valamint feljelentették közbiztonságra különösen veszélyes eszközzel kapcsolatos szabálysértés miatt.

A Pilisvörösvári Rendőrőrs munkatársai azt is vizsgálják, hogy a közlekedési szabályok megszegésével szabálysértést vagy bűncselekményt követett el.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT