Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2013. Július 10. 13:23, szerda | Helyi
Forrás: KMRFK

Bedrogozott, hallucinált és úgy megijedt, hogy hívta a rendőrséget

Bedrogozott, hallucinált és úgy megijedt, hogy hívta a rendőrséget

Rendőri segítséget kért egy 40 éves tatabányai férfi kedden Tatabányán. Bejelentése szerint többen is fenyegették őt az utcán, ezért fél. Az egyenruhások a helyszínre siettek, de ott már nem találták a bejelentőt.

A járőrök telefonon felvették vele a kapcsolatot, majd ezt követően a férfi visszatért a korábban megadott címre. Autóval érkezett és rendkívül zavart volt. C. Zsolt a rendőrök kérdéseire összefüggéstelen válaszokat adott. Az egyenruhások gyanították, hogy kábítószert fogyaszthatott, melyet az igazoltatáskor elismert. Az intézkedés során a járőrök átvizsgálták a férfi ruházatát, de nem találtak gyanús anyagot, a kocsiban viszont igen. A jármű jobb első üléséről előkerült fehér porról C. Zsolt azt állította, hogy „vörös playboy”, melyből több alkalommal is fogyasztott. Ezt a vele szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt is megerősítette, mely pozitív eredményt mutatott.

C. Zsolt ellen – szabadlábon hagyása mellett – kábítószer fogyasztásával, megszerzésével, tartásával elkövetett kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, továbbá a Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya járművezetés bódult állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A gyanúsított ellen emellett szabálysértési eljárás is indult, mert úgy vezette a személygépkocsit, hogy nem rendelkezett vezetői engedéllyel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.