Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. Május 13. 13:50, kedd | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Bedrogozva késsel és virágcseréppel támadt az esztergomi férfi

Bedrogozva késsel és virágcseréppel támadt az esztergomi férfi

Kést rántott az esztergomi gyanúsított, majd virágcserepet dobott szomszédja felé, így akarta lezárni a közöttük kialakult szóváltást hétfőn.

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vett őrizetbe az Esztergomi Rendőrkapitányság egy 33 éves férfit, aki hétfőn Esztergomban szóváltásba keveredett szomszédaival. A vitát tettlegesség követte. A dulakodás során a gyanúsított kést ragadott és azzal fenyegette meg a sértetett, majd felkapott egy virágcserepet, mellyel a szomszéd fejét vette célba. Nem találta el, mert a férfi a kezével kivédte a dobást. A helyszínre érkező esztergomi rendőrök elfogták és előállították a gyanúsítottat, akivel szemben az Esztergomi Rendőrkapitányságon kábítószer-gyorstesztet alkalmaztak a nyomozók. Az eredmény pozitív lett. A 33 éves Esztergomban élő férfit a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.