Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Szeptember 17. 07:29, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Beismert mindent a fiatal lány halálát okozó dorogi férfi

Beismert mindent a fiatal lány halálát okozó dorogi férfi

Eredményes a vád a bajóti pincesoron halálos balesetet okozó férfi ügyében, és ítéletet hozott a bíróság – közölte a főügyészség közleményében.

Halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége, segítségnyújtás elmulasztásának bűntette és jármű önkényes elvételének bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Tatabányai Járási Ügyészség a dorogi fiatal férfival szemben, aki a bajóti pincesoron házibuliban vett részt, majd a jogosult engedélye nélkül indult el az utasokkal teli kisbusszal, és okozott súlyos, halálos balesetet – részletezte a vádhatóság.

A 24 éves vádlott a balesetet követően segítségnyújtási kötelezettségét elmulasztva elmenekült a helyszínről.

Az ügyészség vádirata alapján megtartott előkészítő ülésen a minap a vádlott beismerte a bűncselekmények elkövetését, és lemondott a tárgyaláshoz való jogáról.

A bíróság az előkészítő ülésen ítéletet hozott, a vádlottat 3 év börtönbüntetésre, 4 év közügyektől eltiltásra, és 6 év járművezetéstől eltiltásra ítélte. Az ítéletet az ügyész tudomásul vette.

Korábbi cikk:

A kocsi hat utassal 2018. április 30-án egy öt méter mély árokba csapódott a bajóti pincesoron. Egy 22 éves nő meghalt a balesetben. További négy személy nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. - További részletek ITT!

Fotók: police.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.