Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. Szeptember 15. 15:17, kedd | Helyi
Forrás: sajtóközlemény

Bemutatkozott Frankfurtban az új esztergomi Suzuki

Bemutatkozott Frankfurtban az új esztergomi Suzuki

A 66. Frankfurti Nemzetközi Autószalonon a Suzuki a világ elé tárta új ötajtós kompakt autóját, a Balenót. Stílusát, a helykihasználást és a felhasznált technológiákat tekintve a Baleno új szintet képvisel.

Az új ötajtós kompakt kocsi, a Baleno

Stílusos formatervével, tágas belső terével és a Suzuki legújabb műszaki megoldásaival a Baleno az ideális ötajtós kompakt autó: hasznosítja azt a tudást, amit a Suzuki hatvan év során halmozott fel a kisautók gyártása terén.

Megjelenésében a Baleno sportos és elegáns; dizájnkoncepcióját az „energikusan áramló folyadéktömeg” témájára alakították ki. A kocsi belsejében elöl és hátul is kényelmesen elférnek a felnőtt utasok, a csomagtér pedig kategóriaelső a maga 355 literes* térfogatával.

A menetteljesítmény és az üzemanyag-hatékonyság növelése érdekében a Baleno új műszaki megoldásokat vonultat fel: ilyen az újonnan fejlesztett platform, a közvetlen befecskendezésű BOOSTERJET turbómotor, valamint a Suzuki „okos”, integrált gyújtásgenerátorral felszerelt enyhe hibridmegoldása, az SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki). A jármű finomhangolását sorozatos tesztek során Európában végezték; a Baleno kínálta vezetési élmény a Suzuki azon törekvésének eredménye, amely megteremti az egyensúlyt a kocsi fürgesége és az utazás fokozott kényelme között.

Az új Baleno forgalmazása jövő tavasszal kezdődik Európában.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.