Városlista
2024. április 12, péntek - Gyula

Hírek

2012. Április 23. 14:21, hétfő | Sport
Forrás: Felix Promotion Kft.

Benik újra gokartban

Benik újra gokartban

Minden autósport alapja a gokart. Persze, ez az az elfoglaltság, amely kortól és nemtől függetlenül mindenki számára remek szórakozást jelent és persze jókora adrenalinfröccsöt.

Nem volt tehát meglepő, hogy a háromszoros abszolút ralibajnok Benik Balázs és a kétszeres junior autókrossz Európa-bajnok Szabó Krisztián is azonnal igent mondott, amikor meghívták őket a II. ICE-WATCH Gokart Star Kupára, a G1 Kart Centerbe. Persze, számukra nem vérre ment ez a küzdelem, hiszen volt/van elég lehetőségük megméretni magukat, de szórakoztató volt Bánki Ágnessel vagy például Bús Edinával (mindketten a Lotus-kupa indulói) összemérni a gyorsaságukat. Beniknek főleg, hiszen neki már ez a negyedik, versenyzés nélkül elkezdett éve.

"Remek érzés volt újra versenyezni, még így is, hogy csak gokartban próbálhattam ki magam. Ez már csak azért is jól esett, mert visszahozta a régi élményeket abból az időből, mikor még ez volt a szakágam. Egy szóval nosztalgiáztam egyet, ráadásul ott voltak a Felix Promotion más sportolói is, többek között az autókrosszból ismert Szabó Krisztián, akivel már régóta nem volt alkalmam találkozni és végre beszélgettünk egy nagyot."

A Felix Promotion menedzseriroda által képviselt Benik azt is elárulta: legutóbb februárban ült versenyautóban – egy World Rally Carral autóztatott vendégeket –, s bár bevallja, minden egyes alkalommal elkapja a hév, amikor versenykörülmények között rá lehet lépni a gázpedálra, de azért mostanra már eltelt annyi idő, hogy nincsenek álmatlan éjszakái amiatt, hogy nem versenyez.

Felix Promotion Kft.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 12. 06:46, péntek | Sport

Közel 100 vetélytárssal küzd meg - Gender Tamás Junior

Gender Tamás Junior 2024.04.10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyez.

2024. Április 10. 18:03, szerda | Sport

Mi biztos, hogy felkészültünk a csatára!

Juhász Csabi beújított egy csinos navigátort a 2024-es raliszezonra, és egyből egy EB futamon indul vele.

2024. Április 10. 08:40, szerda | Sport

Benyó Máté a dobogó legfelső fokán Máriapócson!

Közel fél éves téli szünet után szállt újra versenybe a Korda Racing csapata a Magyar Rallycross bajnokságban. A nemzeti mezőny a Közép Európa Zóna Kupa versenyzőivel Húsvétkor a RabócsiRingen mérhette össze erejét.

2024. Április 10. 07:35, szerda | Sport

Milák parádés idővel tért vissza