Városlista
2022. június 27, hétfő - László

Hírek

2011. Október 29. 14:49, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Benyúltak Cicciolinának

Benyúltak Cicciolinának

Cicciolina ismét Magyarországon járt, s ahogy legutóbb tette, melleivel ismét okozott egy kis felfordulást a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorának felvételén.

Staller Ilona ezúttal azonban nem egyedül érkezett a TV2 stúdiójába, hiszen Halloween alkalmából együtt viccelődött a nagyszájú Wonder Tracy-vel és a botrányhős Benkő Dániellel.

Már a kulisszák mögött forrósodott a hangulat, hiszen a még mindig szexisen öltözködő Cicciolina kivágott ruhájával azonnal magára vonta Benkő Dániel figyelmét. A lantművész felbátorodva nemcsak az ex-pornósztár melleit vette alaposan szemügyre, de szoknyája alá nyúlva arról is meg akart győződni, hogy Husika vajon visel-e bugyingót. Tracy nagy szája mellett, hatalmas kebleivel is büszkélkedhet, de Cicciolina bájainak ő sem tudott ellenállni: a kulisszák mögött alaposan megtapogatta a fedetlen melleket.

Már a stúdióbeszélgetés előtt céltáblává vált Hajdú Péter is, de az igazi őrület csak később, a műsorvezető asztalán bontakozott ki. Hogy mit művelt a Halloween-partin egymással Cicciolina, Tracy és Benkő Dániel, a vasárnapi adásból kiderül.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.

2022. Június 22. 10:07, szerda | Bulvár

Guy Ritchie játékfilmet rendez a Herkules című rajzfilmből

Az 1997-ben bemutatott Herkules című rajzfilmből rendez játékfilmet Guy Ritchie, aki pár éve az Aladdin filmváltozatát is elkészítette.

2022. Június 21. 08:00, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40 éves lett

Negyvenedik születésnapját ünnepli kedden Vilmos, Cambridge hercege, Károly brit trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia.