Városlista
2024. április 12, péntek - Gyula

Hírek

2012. Május 19. 14:11, szombat | Sport
Forrás: Felix Promotion Kft.

Berki kalandjai a Nissannal

Berki kalandjai a Nissannal

Berki Krisztián köztudottan az autók szerelmese – és most már a saját autójáé is.

Az idei születésnapjára ugyanis a Nissan Hovány jóvoltából egy fekete Nissan Qashqai-t kapott használatra a londoni olimpiára készülő tornász, akinek jó néhány emlékezetes „kalandja” volt már az új autóval.

„Nagyon jó érzés minden reggel úgy felkelni, hogy egy ilyen szuper autó vár lent a ház előtt – mondta a Felix Promotion menedzserirodával együttműködő sportoló. – Remek járgány, szeretek vele autókázni, ezért plusz ajándék, hogy nagyon keveset fogyaszt: alig hat litert. A mai világban ez nem elhanyagolható, s megmondom őszintén engem meg is lepett. Persze kellemes volt ez a meglepetés.”

Hogy akadtak-e már kalandjai az autóval?
Hogy kipróbálta-e már milyen gyorsan lehet menni vele?
Mindkét kérdésre igen volt a válasza a londoni olimpián lólengésben favoritnak számító Berki Krisztiánnak.

„Amikor a kínai világkupára utaztunk, elég gyorsan kellett kiérni a reptérre, úgyhogy a nulláson eléggé siettem. Mit mondjak? Százharmincnál meg sem rezzent az autó, vagyis nagyon jó az útfekvése. S tudja mi az érdekes? Azt hittem, a matricának köszönhetően akár még kellemetlen szituációba is kerülhetek, de eddig csupa pozitív élmény ért – utalt arra Berki Krisztián, hogy a Nissan oldalára őt magát matricázták, méghozzá lólengés közben. – Az emberek engedékenyek az utakon, úgyhogy jó dolgom van a dugóban, gyakran átkiabálnak, mutogatnak, hogy sok sikert kívánnak, szóval tényleg, nagyon jól érzem magam az autóban.”

Fotó: Kovács-barna Károly

Felix Promotion Kft

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 12. 06:46, péntek | Sport

Közel 100 vetélytárssal küzd meg - Gender Tamás Junior

Gender Tamás Junior 2024.04.10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyez.

2024. Április 10. 18:03, szerda | Sport

Mi biztos, hogy felkészültünk a csatára!

Juhász Csabi beújított egy csinos navigátort a 2024-es raliszezonra, és egyből egy EB futamon indul vele.

2024. Április 10. 08:40, szerda | Sport

Benyó Máté a dobogó legfelső fokán Máriapócson!

Közel fél éves téli szünet után szállt újra versenybe a Korda Racing csapata a Magyar Rallycross bajnokságban. A nemzeti mezőny a Közép Európa Zóna Kupa versenyzőivel Húsvétkor a RabócsiRingen mérhette össze erejét.

2024. Április 10. 07:35, szerda | Sport

Milák parádés idővel tért vissza